T-shirts & Poloshirts

T-shirts og polo shirts til mænd med forskellige farver, motiver, egenskaber, designs og materialer. T-shirts og polo shirts er perfekt til de dage hvor man bare gerne vil have noget komfortabelt på, som både er smart og kan bruges under mange aktiviteter. T-shirts og polo shirts kommer i flere forskellige materialer, som eksempelvis merinould, syntetisk materiale og økologisk bomuld. Merinould giver fantastisk varme og har en god åndbarhed, men syntetisk materiale er god i varme forhold og hvor aktiviteten er høj. Bomuld er god i hverdagen, fordi det er let og komfortabelt have på. T-shirts og polo shirts er også en god måded at beskytte huden på, og mange af vores outdoor brands lavet dem i materialer med UV beskyttelse. 

Hos Outdoorxperten.dk har t-shirts og polo shirts altid været populære til mænd i alle aldre, da de kan bruges til mange aktiviteter og formål. Derfor har vi også et stort udvalg af t-shirts og polo shirts til mænd fra både FjällRäven, Haglöfs, Jack Wolfskin, Smartwool, Lundhags, Montane og Heimdall. 

Se vores sortiment af t-shrits og polo shirts herunder.

Læs mere >>
Vis som Gitter Liste

Varer 1-12 af 95

Faldende orden
Side
pr. side

Uanset om du skal på vandretur eller bare have en afslappende aften der hjemme, så kan t-shirt og polo shirts fra Fjällräven, Haglöfs, Jack Wolfskin m.fl. sagtens dække begge behov. T-shirt og polo shirts der er beregnet til friluftsliv, har en fantastisk åndbarhed og fugtspredende egenskaber.

© 2015 Outdoorxperten.dk. All Rights Reserved.