KUNDESERVICE TLF. 97 31 27 10 HVERDAGE 10-17.30 + WEEKEND 10-15

GRATIS FRAGT OG RETUR MED GLS VED ORDRER OVER KR. 500,-

Ønsker du at returnere en vare?

Gratis Retur

Hvis du ikke er 100 % tilfreds med dit køb, tilbyder vi nu også gratis returforsendelse under betingelse af, at du under ordreafgivelse vælger GLS som transportør. Vi tilbyder dig denne service, da vi synes, at du skal have en bedre online købsoplevelse hos os.

Bemærk, vi giver ikke gratis retur ved delvis fortrydelse.

Du kan ikke opnå gratis returforsendelse, hvis du ved ordreafgivelse vælger Post Danmark som transportør.

Pak og Send Returpakke

I din GLS-pakke finder du to labels, som du skal anvende, når du sender en pakke retur.

Den første label skal du klæbe på din pakke, hvor den anden fungerer som din dokumentation for, at du har sendt pakken retur til os. Det er derfor vigtigt, at du får en underskrift og et stempel, når du indleverer pakken i din nærmeste GLS Pakke Shop.

Inden du sender en vare retur til os, er det vigtigt, at du læser, hvilke regler der gælder ved returnering. Læs reglerne for returnering herunder: 

Returpolitikker

Størrelsen var måske forkert, eller varen levede ikke helt op til dine forventninger?

Inden du sender en vare retur til os, er det vigtigt, at du læser, hvilke regler der gælder ved returnering. 

Hurtig ombytning

Hvis du ønsker at din vare byttes hurtigt, anbefaler vi, at du afgiver en ny ordre på den ønskede vare. Du sender herefter den eller de varer retur, som du ønsker byttet, og vi refunderer pengene til dig. Behandlingstiden afhænger af, hvor hurtigt vi modtager din vare, men normalt behandler vi returvarer inden for 1-2 hverdage.

Regler ved returnering

  • Varer sendes tilbage med den originale emballage (hermed menes f.eks. skoæsker), og denne emballage må ikke anvendes som forsendelsesemballage eller være tilklistret med tape, fragtlabels mv.
  • Varer og emballage må ikke være beskadiget.
  • Alle mærker og pristags på tøjet skal være intakte.
  • Varer må ikke være brugt - du må naturligvis gerne prøve varen indendørs.
  • Varer der sendes retur bør ledsages af enten ordrebekræftelse, faktura eller lignende dokumentation i original eller kopi.

Varens stand, når du sender den tilbage

Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Med andre ord – du kan prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik.

Hvis varen er prøvet udover, hvad der beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi.

For at modtage hele købsbeløbet retur må du altså gøre det samme, som man kan i en fysisk butik. Du må afprøve varen, men ikke tage den i egentlig brug. Det vil sige, at det f.eks. ikke er tilladt at prøveskyde et gevær eller tage et par sko på og herefter gå en tur i skoven.

Returadresse

Outdoor X-perten
c/o Lystfiskeren I/S
Nordhavnskaj 31
6960 Hvide Sande