Primus Kogegrej

Vis som Gitter Liste

Varer 1-12 af 13

Faldende orden
Side
pr. side

Primus kogegrej 

Primus er i toppen, når det kommer til kogegrej til udendørs madlavning. Takket være en kombination af funktionalitet, kompakthed, holdbarhed og brugervenlighed, har det svenske mærke været blandt friluftsfolkets foretrukne, siden deres første stormkøkken blev lanceret i 1892. 

 

Med kogegrej fra Primus kan du på kort tid tilberede et lækkert måltid, uanset hvor du er, eller varme vand til din te eller kaffe. Produkterne varierer lige fra de kompakte og lette Primus Lite og Primus Lite+ til de større Primus Stoves, f.eks. Primus Kinjia og Primus Kuchoma, med to blus og vindbeskyttelse, og der er altså noget til både vandreturen, campingturen og udekøkkenet. 

 

Godt kogegrej er en god investering og i dén grad de ekstra gram værd i rygsækken, når du er på vandretur. Med et stormkøkken eller gasblus slipper du nemlig for at leve af müslibarer og dåsemad, men kan nyde hyggen ved at lave mad i det fri.

 

Her hos OutdoorXperten finder du et omfangsrigt udvalg af Primus produkter og kogegrej til vandreture og friluftsfolk, som du er velkommen til at kigge igennem. 

 

Gennemtestet kogegrej til alle formål

Når det kommer til outdoorudstyr, er det vigtigt, at kvaliteten er i orden. Det gælder både dine vandrestøvler, dit tøj, dit telt og ikke mindst dit køkkengrej. Når du er ude i den fri natur, er der nemlig begrænset med alternativer til rådighed, så derfor skal du selvfølgelig kunne stole på, at det, du har med, fungerer.

 

Primus kogegrej er gennemtænkt- og testet lige fra første idé til færdigt produkt. Eksempelvis testes alle Primus blus og brændere i virksomhedens eget fryserum og vindtunnel, så de er sikre på, at produkterne kan modstå den nødvendige vind og kulde. Inden produkterne shippes til butikkerne testes de en sidste gang for brændeffekt og lækage, så du er garanteret, at det produkt, du køber i butikken eller på webshoppen, er fejlfrit.  

 

Tilbehør til Primus kogegrej

Selvom Primus er mest kendt for deres stormkøkkener, der ofte bare omtales som Primus, har de også en masse andre produkter og tilbehør til den udendørs madlavning.

 

F.eks. producerer Primus nogle af de bedste termokrus og termokander på markedet, som kan holde på temperaturer i mange timer. De har også forskellige gryder og pander, knive, tændingsudstyr, kaffebrygger, drikkedunke og ikke mindst brændstof og gas til Primus campingkøkkener, der også passer til brændere fra mange andre mærker. 

 

Primus gas kommer i tre forskellige udgaver, der hver især er tilpasset bestemte klimaer og temperaturintervaller, så du har brugbar gas på hele din vandretur. Primus Power gas er den gode allround-løsning og passer perfekt til det danske klima det meste af året. 

 

Primus til de bålfri dage

På de vandreture, der ikke ligger om sommeren, kan det være nødvendigt at tænde bål for at holde varmen. Selvom det naturligvis er oplagt at lave mad over et tændt bål, så er der nogle ting, der er værd at være bevidst om. 

 

For det første soder det meget at lave mad over bål, hvilket gør rengøring af dine gryder og pander langt mere besværlig, end hvis du laver mad over en Primus med gasblus. Det er ligeledes langt sværere at styre temperaturen over et bål, især hvis du ikke har en bålrist, som du kan stille maden på. Modsætningsvis kan du på en Primus selv styre temperaturen og flammen, så du 1) ikke bruger mere gas end nødvendigt, og 2) ikke brænder din mad på. 

 

Derudover er det en fordel med Primus kogegrej til de tidspunkter, hvor du ikke har mulighed for at lave bål, eller hvor du f.eks. bare skal koge vand til en kop kaffe eller et frysetørret måltid. 

 

Primus kogegrej er kompakt nok til at kunne have med i rygsækken og er let at pakke ud og tænde op. Her er særligt Primus Lite og Lite+ oplagte modeller. Faktisk kan du med Primus have vand klar til kaffen på under 3 minutter, og det må siges at være noget hurtigere og mindre omstændigt at tænde et bål. For slet ikke at tale om, at brænde fylder og vejer meget, og hvis det bare er lidt fugtigt i luften, kan det være nærmest umuligt at få gang i. 

 

Derfor, og af mange andre grunde, bør du anskaffe dig en passende mængde Primus kogegrej, der kan gøre din vandretur og udendørs madlavning til en leg. 

 

Hop med på vandrebølgen

Friluftsliv og vandreture har fået en gevaldig oprejsning de seneste par år. Det er nemt at komme i gang med, og alle kan være med. På sigt kan det blive en dyr hobby, når du skal opgradere dit udstyr, men du kan sagtens komme i gang med en simpel og forholdsvis billig pakkeliste. 

 

Vi anbefaler dog, at du starter ud med at købe et par gode vandresko eller vandrestøvler fra f.eks. Hanwag, Haglöfs eller Merrell, en ordentlig vandrerygsæk og et udendørs køkken fra Primus, Trangia eller lignende. Lån dig til det udstyr, du kan, men køb vandrestøvlerne selv, så de passer til præcis dine fødder. 

 

Sørg for at planlægge din tur, så du kommer af sted hen over sommeren, og start evt. med en enkelt weekend med en eller to overnatninger. Du kan med fordel leje et shelter, reservere plads på et vandrehjem eller booke en hytte i starten, så du slipper for at slæbe rundt på et telt. 

 

Vandring er en fantastisk og meget nærværende aktivitetsform, der giver anledning til masser af gode snakke og hyggelige stunder. Hop med på vandrebølgen, og skab mindeværdige oplevelser med folk, du holder af. 

 

Shop Primus kogegrej online her

Her hos OutdoorXperten er vi glade for Primus. Derfor finder du et bredt udvalg af Primus kogegrej i shoppen, som du kan gå på jagt i. Køb Primus, og nyd den høje kvalitet og glæden ved et godt måltid. 

© 2015 Outdoorxperten.dk. All Rights Reserved.