Haglöfs Bukser

Vis som Gitter Liste

Varer 1-12 af 16

Faldende orden
Side
pr. side

Haglöfs bukser til praktisk brug

Det er vigtigt at have praktiske bukser på, når du skal færdes i naturen. Det svenske brand Haglöfs står bag flere typer bukser, der er velegnede til spejderlivet, fisketure og til hverdagens gåture i skoven. Disse bukser er udført i materialer med høj slidstærkhed. Ligeledes er de designet med funktionelle detaljer, der giver dig en høj komfort og en god bevægelsesfrihed. 

Det svenske mærke er verdenskendt for deres beklædning, udstyr og tasker til friluftslivet. Ifølge friluftslivselskere, naturmennesker, rejselystne og backpackere er det et af de foretrukne mærker på markedet. Årsagen til denne popularitet er især den høje kvalitet, de innovative designs og de mange praktiske detaljer, som tøj, sko og udstyr er fremstillet med. 

Outdoor Xperten vil gerne tilbyde dig brands, som lever op til dine forventninger om kvalitet og som gør livet nemmere for dig, der nyder friluftslivet. Det er derfor med stor stolthed, at vi forhandler Haglöfs. Du finder et bredt udvalg af deres bukser i vores sortiment – både til dame og herre, som korte og lange bukser. Alt fra skibukser til meget lette bukser, bukser der sidder tæt, bukser med løs pasform og endnu flere. Vi har Haglöfs bukser til enhver slags udendørs hobby eller rejse. 

 

Funktionelle Haglöfs bukser til dame og herre

Svenske Haglöfs har en ambition om at skabe produkter til friluftslivet, der skal følge en perfekt standard. De fremstiller derfor praktiske og bæredygtige designs, der yder naturglade og rejsende stor komfort på deres vej til at opleve de åbne vidder. Samtidig med at de forbereder dem på praktisk vis til de mange eventyrs udfordringer. Her kommer bukserne fra Haglöfs ind i billedet. De er fremstillet i praktiske og slidstærke materialer, der nemt tørrer og som derfor kan bruges under enhver slags vejrforhold. 

Outdoor Xperten fører bukser fra Haglöfs til både dame og herre. Vores udvalg byder på et par bukser til netop dine behov – uanset om du skal ud at stå på ski, skal på fisketur i Sverige eller ud at vandre i den thailandske jungle. Vælg mellem alt fra et par korte bukser med god komfort og vandafvisende materialer, til en lang buks med indsnævring ved benene og ekstra strækbarhed. Eller hvad med et par skibukser, der er udstyret med vandtætte og åndbare membraner? Disse holder dig tør hele dagen lang. Du finder de mange smarte styles som både damebuks, tilpasset til den kvindelige pasform, samt herrebuks, der matcher mandens kropsbygning. På trods af den style du vælger, vil du naturligvis altid få en buks med gode egenskaber og nogle utrolig slidstærke materialer. 

 

Perfekt standard og smarte detaljer

Innovativ og høj kvalitet er noget af det, som svenske Haglöfs er kendt for. Brandet har forpligtet sig til at designe beklædning og udstyr, der giver verdens mange rejselystne og friluftlivsmennesker de rette midler til at opholde sig udendørs og til at opleve verden på praktisk vis. Derfor har de i deres mere end 100-årige eksistens fokuseret på hele tiden at innovere deres produkter, som i dag ser helt anderledes ud end dengang. 

Perfektion er et af nøgleordene hos Haglöfs, som vælger ethvert materiale med stor omhu. Disse er blandt andet fluorocarbon-fri DWR overfladebehandling, softshell materiale, slidstærk og letvægts GORE-TEX samt polyamid. Alle disse materialer er med til at realisere bukser, der er vindtætte, vandtætte og meget slidstærke. 

Kig på vores sortiment af Haglöfs bukser her i webshoppen, og bemærk egenskaber som:

  • God komfort og elastik i taljen
  • Overflade der er vandafvisende
  • Materialer i letvægt
  • GORE-TEX membran med 2-lag
  • QuadFusion™ hulfibermateriale
  • Lynlåse i siderne
  • Og meget mere

Generelt set finder du bukser med et utal af smarte detaljer. Der er helt sikkert et par, der matcher netop dine behov og de egenskaber, du har brug for i hverdagen eller på din rejse. 

 

Haglöfs bukser kan bruges til hobby, rejser og hverdag

Vandring, hverdag, rejser? Dine bukser fra Haglöfs holder til hvad som helst – og endnu mere. Uanset om du leder efter en buks, der kan holde dig varm på din udflugt, eller du søger en buks, der holder dig tør og afkølet – så har Haglöfs et godt bud. Haglöfs bukserne er designet til at give dig stor komfort i naturen og udendørs generelt. De er derfor skabt med en god pasform, der gør, at du kan bevæge dig ubesværet, om du laver udendørs aktiviteter, fisker fra en båd eller vandrer i junglen. 

Måske skal du ud at rejse? Så er bukserne ligeledes helt ideelle, da de er skabt i letvægtsmaterialer, som vejer ned til kun 200 g. Det lette materiale gør også, at det er utrolig nemt at pakke bukserne i din kuffert eller rejserygsæk. I hverdagen er de også helt optimale. Det kan være, når du ønsker en praktisk påklædning i haven eller når du cykler til og fra arbejde eller studie.

 

Opdag et stort udvalg med Haglöfs bukser 

Praktisk påklædning er et must, når du holder af friluftslivet. Dét er det netop fordi, vejret kan skifte, men også fordi det varierer afhængigt af din destination eller sæsonen for din udendørs hobby. Haglöfs bukserne dækker dig godt ind til de fleste vejrforhold. Nemlig fordi de holder dig tør og giver dig god komfort. Brug dem derfor på enhver rejse eller til enhver udendørs hobby.

Finder du de helt ideelle Haglöfs bukser hos os, giver vi dig altid:

  • Fragt til kun 22 kr.
  • Haglöfs styles i bunkevis
  • Kundeservice man-søn

Shop bukser fra Haglöfs hos Outdoor Xperten og gør en god investering. Du får dig en optimal kvalitetsbuks, der giver dig god komfort i hverdagen, på rejser eller vandreture. 

 

© 2015 Outdoorxperten.dk. All Rights Reserved.