Støvler

Støvler, vandrestøvler og gummistøvler til mænd er noget af det vigtigste om det så er en tur i skoven, lange vandreture, rejser eller bare til praktisk brug i hverdagen. Vores fødder er det der blive belastet mest, når vi bevæger os rundt, og dermed det vigtigste værktøj for at komme rundt. På vandreture, gåture eller rejser er det afgørede at fødderne har det godt, og derfor kan valget af støvler være afgørede for om turen bliver en succes. De rigitge støvler kan betyde at man undgår vabler eller bliver syg på grund af våde og kolde fødder. Vabler og træthed kan forhindres ved at vælge vælge den rigitge størrelse, mellemsål og overdel, som passer foden helt perfekt. For at undgå kolde og våde fødder har mange vandretøvler indbygget åndbar, vind- og vandtæt membran fra f.eks. Gore-Tex.

Hos Outdoorxperten.dk har vi et større sortiment af vandrestøvler til mænd fra forskellige brands og i flere forskellige modeller, så det er muligt at finde netop den støvlre, som passer dig perfekt. Vores sortiment af støvler, vandrestvler og gummistøvler til mænd kommer fra Hanwag, Haglöfs, Merrell, Keen, Jack Wolfskin og Gateway1. Se vores store udvang af vandrestøvler til mænd herunder. 

Læs mere >>
Vis som Gitter Liste

Varer 1-12 af 28

Faldende orden
Side
pr. side

Skal du vandre i fem til ti timer om dagen, så er det et must, at du har ordentlig støvler. Vandrestøvler fås med både lavt og højt skaft, der giver ekstra god støtte til dine fødder, når du går i meget ujævnt terræn.

© 2015 Outdoorxperten.dk. All Rights Reserved.