Sweatshirts & Hoodies

Trøjer, sweatshirts, hoodies, hættetrøjer til mænd findes i mange forskellige udgaver, farver, modeller og med forskellige motiver. En ektra trøje eller hoodies kan være utrolig vigtigt på en rejse eller tur, hvis vejret pludselig skifter, og det bliver nødvendigt med en ekstra trøje under skaljakken. De findes på som trøjer med længe ærmer og uden hætte, smarte sweatshirts og i udgaver med hætte. En trøje uden hætte kan være fantastisk under en skaljakke, da hætten har en tildens til at fylde for meget. Skal trøjen bruges i hverdagen eller uden en jakker over, så kan en hætte både se smart ud, og være en god ekstra beskyttelse mod vejret. Ttøjer, seatshirts, hoodies og hættetrøjer fremstilles som regel i bomuld, syntetisk materiale eller uld, men fælles for dem alle er at de giver varme. 

Hos Outdoorxperten.dk har vi altid oplevet stor efterspørgsel efter både trøjer, sweatshirts, hoodies og hættetrøjer fra mænd i alle andre og som ønsker at bruge dem til vidt forskellige formål. Vores sortiment af trøjer til mænd kommer fra FjällRäven, Haglöfs, Jack Wolfskin, Ivanhoe Of Sweden og Montane. Se vores store udvalg herunder.

Læs mere >>
Vis som Gitter Liste

8 varer

Faldende orden
pr. side

Trøjer til mænd

Sweatshirts, Hoodies, Hættetrøjer. Stort udvalg i lækre, bløde og varme sweatshirts og hættetrøjer til mænd. Altid hurtig levering. Med en sweatshirt i en lækker, blød kvalitet, er du sikret en fantastisk komfort.

© 2015 Outdoorxperten.dk. All Rights Reserved.