Osprey

Vis som Gitter Liste

Varer 1-12 af 92

Faldende orden
Side
pr. side

Osprey 

Osprey blev grundlagt i Californien i 1974 af Mike Pfotenhauer. Osprey er især kendt for deres unikke drikkesystemer og deres funktionelle tasker og rygsække til vandring og outdoor. I 74 udgjorde Pfotenhauer hele medarbejderstaben, men i dag er mærket et af de største inden for deres felt og er elsket og anerkendt af friluftsentusiaster verden over.

Med Osprey får du produkter, der har fokus på kvalitet, funktion og innovation. Dette fokus har skaffet Osprey flere priser gennem tiden, bl.a. inden for bæredygtighed og design. Især har brandet høstet anerkendelse for deres perlerække af vigtige teknologiske bidrag til outdoor-industrien, herunder Osprey ErgoPull™, Osprey StraightJacket™ og Osprey AntiGravity™.

Her hos OutdoorXperten forhandler vi et stort sortiment af Osprey produkter, som vi vil anbefale til dig, der kun vil have det allerbedste til din samling. Shop Osprey online, og lad os stå for at pakke og fragte dine varer. 

Osprey vandrerygsække og tasker

Ospreys første og største produktkategori og rygsække og tasker, og det skyldes bl.a. det kæmpe udvalg af modeller og størrelser. Sortimentet spænder fra de mindste Daylite Waist bæltetasker med plads til dine vigtigste og mindste værdigenstande til de store Osprey Aether Plus og Osprey Ariel Plus med plads til 70 liter. 

Rygsækkenes popularitet skyldes mest af alt det høje komfortniveau, de mange justeringsmuligheder og et væld af formålsspecifikke funktioner. 

Du finder også Osprey tasker perfekte til hverdagsbrug, herunder deres moderigtige Tote Packs og Duffel Bags. 

Innovation fra første færd

Der skal ikke herske nogen tvivl om, at Osprey har gjort mere end bare at designe rygsække; de har gang på gang sat nye standarder i branchen med deres innovative systemer og teknologier, der konsekvent har øget komforten og funktionaliteten for forbrugeren. 

Her er et uddrag af nogle af Ospreys vigtigste milepæle gennem tiden:

 • I 1976 var Osprey de første til at introducere åndbar mesh i deres rygsække
 • I 1993 kom den første vandrerygsæk, Isis, specifikt til kvinder
 • I 1998 lancerede de Osprey ErgoPull™, der satte nye standarder for hoftebælter
 • I 1998 designede Mike Pfotenhauer StraightJacket™ Suspension
 • I 2005 kom deres første formbare hoftebælte
 • I 2005 lancerede de den prisvindende Talon-serie, der i dag er et af verdens førende designs inden for vandrerygsække
 • I 2007 vandt de Green Gear Of The Year Award med deres Circuit daypack lavet af 71 % genanvendte materialer
 • I 2010 bød de velkommen til det evolutionære drikkesystem, Hydraulics™ Reservoir
 • I 2012 kom deres Poco Child Carrier og hævede barren for bæreseler til børn
 • I 2014 gjorde PackSizer™ størrelsesappen det muligt for forbrugerne at matche længden på deres ryg med det store udvalg af rygsække via deres mobiltelefon
 • I 2015 kom deres AntiGravity™-teknologi
 • I 2015 vandte Mike Pftotenhauer prisen ’Outdoor Celebrity of the Year’ for sine vigtige bidrag til outdoor-industrien
 • I 2016 gjorde de det muligt for rygsække at stå op ad sig selv ved hjælp af deres Kickstand-teknologi

I løbet af samme tid er sortimentet blevet udviklet betydeligt med nye kollektioner og opgraderede modeller. 

Tilføj Osprey til din samling

Hvis du ikke allerede har en vandrerygsæk, så er Osprey et stensikkert valg blandt de mange muligheder. Hvis du er på udkig efter en mere budgetvenlig model, er vandrerygsækkene fra Trespass dog også rigtig gode og knap så omkostningstunge.  

Du har også mulighed for at dele din betaling op med Viabill, som vi tilbyder som betalingsmulighed. Så kan du stadig få det bedste udstyr, uden at blive ruineret.

Uanset hvad du skal bruge af udstyr og grej, finder du det helt sikkert hos os; lige fra fiskehjul og fiskestænger til sikkerhedsudstyr, Compeed vabelplastre og termokrus og -kander. Du sorterer nemt i kategorierne ved hjælp af menuen øverst på siden.

© 2015 Outdoorxperten.dk. All Rights Reserved.