Lundhags Skjorter

Vis som Gitter Liste

1 vare

Faldende orden
pr. side

Lundhags skjorter

Skjorter er ikke kun forbeholdt kontorarbejde og festlige anledninger. Lundhags designer skjorter, der gør sig rigtig godt til vandreture og andre friluftsaktiviteter, hvor du gerne vil kombinere komfort og kvalitet med et stilfuldt design.

Lundhags skjorter kendes bedst for de klassiske skovmandsskjortetern, men du kan også få mere moderne Lundhags skjorter i en ensartet farve. Skjorterne er, som med alt andet fra Lundhags, skabt til at blive brugt, og derfor besidder de alle de fantastiske kvaliteter, som det svenske mærke er kendt for; masser af stretch, ventilationspaneler, vand- og vindtæthed, åndbarhed, strategisk placerede lommer, et reduceret antal sømme og meget mere.

Du kan få fingrene i din helt egen Lundhags skjorte her på siden. Gå på jagt i udvalget, og shop din yndlingsmodel hjem i dag.

Lundhags skjorter i de bedste materialer

Noget af det, der gør Lundhags skjorter så fantastiske og velegnede til udendørs brug, er kombinationen af materialer. Lundhags arbejder nemlig altid med nøje tilpassede tekstilsammensætninger, der passer til formålet. 

F.eks er Lundhags Rask Shirt skjorte konstrueret i en blanding af uld og bomuld, der giver den tre sæsoners anvendelighed og gør den perfekt som et ekstra isolerende lag under f.eks. en skaljakke, softshell jakke eller for sig selv. I Ekren skjorten har Lundhags blandt uld og bomuld med Lyocell-Tencel, der giver skjorten et mere blankt udseende, mens det også bidrager til en fleksibel pasform og en rigtig høj åndbarhed.

Alt i alt er der gjort meget for, at skjorterne fra Lundhags skal være funktionelle, mens de samtidig har et design, som du har lyst til at have på.  

Skjorter med korte og lange ærmer

Uld og bomuld er begge naturmaterialer, der har rigtig mange gode egenskaber. Mange tror fejlagtigt, at de to tekstiler kun er gode om vinteren, men faktisk er både uld og bomuld også rigtig gode sommermaterialer, da de har en naturlig temperaturregulering, god åndbarhed, fugtabsorbering og høj slidstyrke.

Alligevel kan tanken om en langærmet skjorte på en varm sommerdag få sveden til at løbe ned ad ryggen på de fleste. Heldigvis kan du også få de populære Lundhags skjortemodeller i kortærmede versioner, så du kan få lidt sol på de lyse vinterarme og samtidig få gavn af den beskyttelse, som skjorterne giver dig. 

Lundhags og bæredygtighed

Lundhags er kendt for mange ting, og én af dem er deres fokus på bæredygtighed; både i deres produktion, deres produkter og deres levering.

For at leve op til deres egne, strenge krav til bæredygtighed, gør Lundhags følgende: 

  • Holder nøje opsyn med deres leverandører 
  • Bruger kun de bedste og mest bæredygtige materialer
  • Producerer tøj og udstyr i en kvalitet, der holder hele livet
  • Sørger for, at deres produkter er nemme at reparere
  • Lancerer kun én kollektion om året
  • Reducerer brugen af engangsplast på hovedkontoret
  • Bruger kun flourkarbonfri materialer og museling-fri uld
  • Holder løbende øje med deres udledninger og justerer produktionen herefter
  • Forhandler genbrug i deres butikker og online

Når du shopper Lundhags, bidrager du altså til en visionær og handlekraftig virksomhed, der hele tiden arbejder hen imod at blive mere bæredygtige og miljøvenlige, så de kan skåne den natur, vi alle elsker så højt.

Køb Lundhags skjorter hos OutdoorXperten

Hos OutdoorXperten er vi stolte indehavere af e-mærket, der er din garanti for tryg og sikker onlineshopping. Tag et kig i udvalget af Lundhags skjorter her, eller lad dig opsluge i vores univers af outdoortøj til mænd og kvinder, fiskegrej og fiskestænger, rygsække og tasker, gadgets og meget, meget mere.

Du kan også finde dit yndlingsbrand på vores brandside og shoppe løs til dit næste vandreeventyr. Bliv klædt godt på med tøj og udstyr fra OutdoorXperten.

© 2015 Outdoorxperten.dk. All Rights Reserved.