Sko

Sko til aktive mænd der bruger naturen er ikke bare sko. De skal kunne en lang række ting, have slidstyrke og komfort, som gør det muligt at bruge dem over mange timer uden det giver trækker eller måske våde fødder. Sko til mænd skal have en slidstærk ydersål med skridsikker gummi, stødabsorberende mellemsål og en overdel der er slidstærk, så foden holdes på plads. Skal man på ture eller rejser, hvor vejret kan være udfoderende, så kan det være god ide at vælge sko med en åndbar, vind- og vandtæt membran fra f.eks. Gore-Tex. 

Hos Outdoorxperten.dk elsker at rejse og opleve verden fra den anden side, end vi er vandt til. Det giver nogle udfordringer til vores fødder og de sko, som vi går i. Når du skal vælge den korrekte sko, er det vigtigt at vide, hvilke udfordringer skoene vil møde. En sko til lette hikes, vil ikke være særlig optimalt til et længere trek i klippefyldt terræn, ligesom en approach-sko egner sig bedre til klatring grundet et bedre grip. Se vores store udvalg af sko til mænd fra både Jack Wolfskin, Haglöfs, Lundhags, Hanwag, Merrel, Keen, 361 Degrees og Move Mountains herunder. 

Læs mere >>
Vis som Gitter Liste

Varer 1-12 af 36

Faldende orden
Side
pr. side

Vi elsker at rejse og opleve verden fra den anden side, end vi er vandt til. Det giver nogle udfordringer til vores fødder og de sko, som vi går i. Når du skal vælge den korrekte sko, er det vigtigt at vide, hvilke udfordringer skoene vil møde. En vandresko til lette hikes, vil ikke være særlig optimalt til et længere trek i klippefyldt terræn, ligesom en approach-sko egner sig bedre til klatring grundet et bedre grip.

© 2015 Outdoorxperten.dk. All Rights Reserved.