Primus Stove komfur og grill

Vis som Gitter Liste

6 varer

Faldende orden
pr. side

Primus Stove komfur og grill

Du kender nok bedst Primus for deres campingkøkkener og stormkøkkener, som er superpopulære blandt friluftsfolk, men vidste du, at Primus også laver transportable gaskomfurer og gasgrill? Produkterne går under paraplynavnet Primus Stove og har det tilfælles, at de har flere blus og er oplagte til hyggeaftener i parken, aftensmad på stranden, picnic eller bare mad på terrassen.

 

Primus Stove-kollektionen består af:

 

  • Primus Atle II Stove
  • Primus Kinjia Stove 
  • Primus Kuchoma Stove
  • Primus Tupike Stove
  • Primus Onja Stove Duo

 

Atle II, Kinjia, Onja og Tupike er alle komfurer, mens Kuchoma er en grill, som kan anvendes som enhver anden transportabel bordgrill.

 

Gør et godt Primus-køb her hos OutdoorXperten, eller lad os hjælpe dig med at træffe det helt rigtige valg. Bare send os en mail eller ring til os, så sørger vi for at vejlede dig. 

 

Primus gasblus gør madlavningen simpel

Når du er på vandretur, vil du gerne have så lidt vægt på ryggen som muligt, fordi du selv skal bære det hele i rygsækken. Derfor er Primus Lite og Primus Lite+ populære valg til netop dét formål. Men forestil dig i stedet, at du skal på campingtur i en hel uge med familien. I sådanne tilfælde er det helt klart en fordel med lidt mere plads på komfuret end det ene lille blus, som de almindelige Primus gasbrændere tilbyder. Og hvis du, hvad de fleste gør, tager bilen på camping, så er det ingen sag, at det fylder lidt mere. 

 

Her er Primus Stove et oplagt valg, fordi det har to blus og plads til lidt større gryder og pander. Du kan altså let tilberede et lækkert måltid til hele familien, lige fra gryderetter med ris eller kartoffelmos til grillpølser eller bøf og kartofler. Skal det gå hurtigt en dag, kan du også se vores udvalg af frysetørret mad, som bare skal tilberedes ved hjælp af vand.

 

Primus Stove gør det virkelig nemt og hurtigt at lave mad udendørs, og du kan sætte blusset på bordet eller jorden, så hele familien kan følge med. 

 

Tilbehør til Primus Stove

Primus har selvfølgelig en lang række tilbehør til deres Primus Stoves og campingkøkkener, blandt andet: 

 

 

Du kan selvfølgelig altid tage dine egne gryder og pander med, så længe de passer til gasblus. Men undgå at medbringe dit dyreste og fineste grej, når der skal laves mad ude. Køb hellere noget grej, der er beregnet til anvendelse udendørs, præcis som Primus gryder og pander er. 

 

Skab hygge med Primus Kuchoma grill

Måske husker du raclette fra 90’erne, hvor enhver moderne familie ejede det lille kompakte varmeapparat, som blev fundet frem, når der rigtig skulle hygges. Det er godt nok ingen raclette, men Primus Kuchoma grillen kan bruges til lidt det samme. 

 

Kuchoma er en lille, praktisk gasgrill på cirka 31 x 44 cm og en effekt på 2500W. Den består af to udfoldelige stålben, et gasblus, en bund, en drypbakke, en grillrist, to træhåndtag og et låg med udluftning. Derudover er Primus Kuchoma udstyret med Piezo-tænder, så du fuldstændig slipper for at skulle bruge tændstikker eller lighter til at få gang i den.

 

Formålet med Kuchoma er, at den skal være let at fragte rundt, og det må man sige, at den er. Tag den med til grillaften i parken med vennerne, og lad Kuchoma være samlingspunktet for hyggen, mens I spiser. Snit evt. en masse grøntsager, og lad alle lave deres egne grillspyd, eller få folk til at tage deres egen mad med til grillen. 

 

Modsat en engangsgrill eller kulgrill er gasgrillen lynhurtig at tænde og slukke, og du slipper ligeledes for sod og kulrester. Det eneste, du skal tænke på her, er drypbakken og nonstick-risten, hvorpå maden har ligget. 

 

Når I er færdige, kan du let folde Kuchoma sammen og opbevare den derhjemme. 

 

Vælg dit Primus Stove efter behov

Når du skal vælge dit Primus Stove, er der en række funktioner at vælge imellem. Tag f.eks. stilling til følgende: 

 

  • Skal der være vindskærme?
  • Har du brug for et par stabiliserende ben? 
  • Hvilken brændeeffekt skal komfuret have? 
  • Vil du have et Stove med en eller to gasflasker?
  • Skal der være Piezo-tænder?

 

En god måde at vurdere disse ting er at overveje, hvilken type ture dit Primus Stove skal med på, og hvor disse ture går hen. 

 

Vindskærmene er praktiske, hvis du skal steder hen, hvor det blæser meget. Det kan f.eks. være på stranden. Skal dit stove primært bruges på terrassen, hvor der er masser af læ, så er det måske ikke nødvendigt. 

 

Overvej ligeledes, om du skal bruge dit Primus Stove på jævne eller ujævne overflader. Skal det med til de norske fjelde, så er et par ben nok at foretrække, mens det er helt ligegyldigt, hvis det skal stå på et bord i dit udekøkken eller udenfor campingvognen. Her kan f.eks. Primus Kinjia sagtens gå an. 

 

Vælg i sidste ende det Primus Stove, der passer til dine behov – så bliver du gladest! 

 

Shop Primus Stove online hos friluftseksperter

Her hos OutdoorXperten er vi store friluftsmennesker og eksperter i outdoor. Vi er tilmed e-mærkede, og derfor kan du med ro i maven shoppe dit outdoorgrej her.

 

Find det Primus Stove, du bedst kan lide, og bestil det allerede i dag. Vi har billig fragt og hurtig levering, og vores kundeservice er åben 362 dage om året. 

© 2015 Outdoorxperten.dk. All Rights Reserved.