FjällRäven Skjorter

Vis som Gitter Liste

Varer 1-12 af 36

Faldende orden
Side
pr. side

Fjällräven skjorter til friluftslivet 

Elsker du at bevæge dig rundt i naturen? Så er en praktisk skjorte et must. Svenske Fjällräven har fremstillet mange skjorter i både dame og herre design. Disse komfortable skjorter er udført i praktiske materialer, der holder dig varm i et køligt klima. Du kan også opleve kortærmede skjorter, der er udført i lette materialer for at sikre dig god ventilation, når du opholder dig i et varme klima. Sidst men ikke mindst er Fjällräven skjorterne fremstillet i et tidløst design. Det betyder, at du kan have den praktiske skjorte i garderoben i mange år. 

Det svenske brand Fjällräven er især kendt for deres tasker og rygsække. Derudover står de også bag et væld af andet udstyr og beklædning til friluftslivet. Det er designet til personer, der holder af at bruge tiden i naturen – f.eks. ved at vandre, fiske eller lignende. Du finder skjorter i flere modeller. Fælles for dem alle er det slidstærke design og de komfortable materialer, der yder dig stor bekvemmelighed under dine oplevelser i naturen. 

Hos Outdoor Xperten finder du Fjällräven skjorter i alt fra ternede designs med lange ærmer, til ensfarvede styles med korte ærmer. De fås i enten faconsyede eller løstsiddende pasforme. 

 

Årtier med praktiske skjorter til damer og herrer

Fjällräven blev stiftet af svenske Åke Nordin. Han startede virksomheden ud fra en idé om at fremstille en rummelig og komfortabel rygsæk til ture og rejser. Taskedesignet Kånken fik stor succes, og siden da er det blevet til utrolig mange andre produkter til fritidslivselskeren – heriblandt skjorter. 

De smarte og retro unisex design er noget, som Fjällräven er kendt for i hele verden. Det tøj og det udstyr de fremstillet, kan bruges af både unge og voksne, damer og herrer. Skjorterne er ingen undtagelse. Her finder du styles med pasforme, der er tilpasset til netop dame og herre. Om du er mand eller kvinde, finder du derfor en skjorte, der passer perfekt til din kropsbygning. Det giver dig den allerbedste komfort, når du skal bevæge dig frit i naturen. Se nærmere på sortimentet her hos Outdoor Xperten og find dame- og herreskjorter i flere af de samme flotte nuancer og designs. 

Komfortabelt fit og smarte detaljer

Fjällräven er især anerkendt for kvaliteten af deres udstyr og beklædning. Netop skjorterne er specielt populære pga. den afslappede og behagelige pasform såvel som de mange praktiske detaljer. Brandet går aldrig på kompromis, når det kommer til at fremstille beklædning tilpasset til deres loyale og naturelskende kunder. Derfor er skjorterne ligeledes produceret i nogle af de bedste materialer. Økologisk bomuld, genbrugs polyester og genanvendt uld er på listen over materialer i produktionen. Hvilket faktisk også vidner om Fjällrävens fokus på bæredygtighed – de vil gerne værne om den natur, som deres mange kunder ynder at opleve. 

Tag et kig på de lækre skjorte fra Fjällräven her, og find smarte detaljer som:

  • Oprullelige ærmer med mulighed for fastgørelse
  • Letvægts styles til nem pakning
  • Materialer med fugttransporterende egenskaber
  • God UV-beskyttelse
  • Materialer med hurtigtørrende effekt 
  • Uld og flanel til effektiv isolering

Skjorterne fra Fjällräven er designet på forskellig vis; til enten at holde dig ekstra varm eller godt afkølet. Men altid godt afslappet og med rig mulighed for at bevæge dig ubesværet. De er derfor ideelle til alskens brug – til hverdag, på vandretur eller fisketur. Du kan læse endnu mere om fordelene ved hver enkel skjorte på produktsiden.

 

Brug din Fjällräven skjorte til hobby, hverdag og rejser

En skjorte fra Fjällräven er både flot at se på, ligesom den også er praktisk. Brugsmæssigt egner den sig derfor både til hverdage som til ture i naturen. Hvem holder ikke af at have en varm skjorte på, når de cykler til arbejde om vinteren? Og hvem drømmer ikke om en skjorte i lette materialer, der holder dig afkølet på aktive sommerdage?

Når du nyder af at færdes i naturen, er det en stor fordel at investere i en Fjällräven skjorte. Du kan købe isolerende og varme skjorter til dine ture udendørs om vinteren. Disse varme skjorter kan også fungere som en slags jakke om forår eller sommer. Nyder du travetur i et varmt klima? Du kan også købe skjorter med fugttransporterende egenskaber, der er specielt egnet til dine naturture om sommeren eller til rejser i eksotiske lande med varmt klima. De kortærmede skjorter er yderligere fremstillet i meget lette materialer, der gør det nemt for dig at have dem med i din rejserygsæk. 

Du kan læse mere om detaljer og egenskaber for hver enkel skjorte på produktsiden. På den måde finder du en ideel Fjällräven skjorte, der opfylder dit behov til hverdag eller på rejsen.

 

Opdag et stort udvalg af Fjällräven skjorter

En Fjällräven skjorte er one-of-a-kind. Med de mange praktiske detaljer og de gode materialer er den på unik vis designet til din færden i naturen. Du får dig en praktisk skjorte med en ideel pasform, både til dame og til herre, så du kan bevæge dig frit i naturen og bevare en god kropstemperatur i koldt eller varmt klima. 

Køber du Fjällräven skjorter hos os, får du fordele som:

  • Fragt til 22 kr.
  • Hurtig levering
  • Stort udvalg fra Fjällräven

Find dine Fjällräven skjorter hos Outdoor Xperten – og bliv klædt godt på til den eksotiske rejse, vandreturen eller fisketuren!

© 2015 Outdoorxperten.dk. All Rights Reserved.