Jack Wolfskin Trøjer

Vis som Gitter Liste

Varer 1-12 af 321

Faldende orden
Side
pr. side

Jack Wolfskin trøjer

Er du ved at løbe tør for lækre trøjer, eller synes du, garderoben trænger til fornyelse? Hvorvidt det er det ene eller andet (eller noget helt tredje) er fuldstændig underordnet. Det vigtigste er, at du finder det rette sted at lede. Denne side er et godt bud.

 

Vi sælger et stort udvalg af forskellige slags herre- og dametrøjer fra Jack Wolfskin, som er et af de førende mærker inden for tøj og udstyr til outdoor og friluftsliv. Gå på udkig i sortimentet af T-shirts, toppe, sweatere, skjorter og fleecetrøjer, og svøb dig ind i gode materialer og velbehag.  

 

Trøjer til sport og fritid

Du har helt sikkert en favorittrøje til forskellige formål hjemme i skabet. En favorit til sport, en favorit til festlige anledninger, en favorit til kolde dage og en favorit til gåture. Det skyldes formentlig, at de individuelle trøjer tjener forskellige formål. Den til sport skal være åndbar og svedtransporterende og kunne holde til at blive vasket ofte. Den til fest skal være pæn at se på og komfortabel, så du føler dig godt tilpas hele aftenen. Den til kolde dage skal være dejlig varm og blød, og den skal gåture skal kunne temperaturregulere, og må endelig ikke være for varm. 

 

En trøje er altså ikke bare en trøje. En trøje er mange forskellige ting og har mange forskellige anvendelsesmuligheder og formål. Derfor er det heller ikke helt ligegyldigt, hvilken trøje du vælger, når du shopper. Skal trøjen bruges til vandreture, sport, korte gåture eller bare derhjemme? 

 

Vi har Jack Wolfskin trøjer til sport, fritid og outdoor, så hvis du er vild med høj kvalitet, komfort og funktionalitet, så kan du helt sikkert finde noget her.

 

Giv en lækker Jack Wolfskin trøje i gave

En lækker trøje er ikke bare et must-have i garderoben, men er også helt oplagt som gave til en, du holder af – også selvom vedkommende ikke er til vandreture og udeliv. Giv f.eks. din far en skøn sweater eller din bedste veninde en blød fleecetrøje, som kan bruges til hyggelige dage derhjemme, på lange køreture, på vej på ferie og selvfølgelig på gåture. Du går aldrig helt galt i byen med en blød pakke, og Jack Wolfskin trøjer er nogle af de bedste på markedet.

 

Vask altid efter vaskeanvisningen

Når du giver mange penge for en trøje i god kvalitet, er det selvfølgelig også vigtigt, at du behandler den godt, så den holder længe. Det er godt for din pengepung og for miljøet. Derfor:

 

 • Vask altid trøjen efter vaskeanvisningen
 • Vask så sjældent som muligt
 • Brug den til det, den er beregnet til
 • Anvend eddike i stedet for skyllemiddel
 • Lad trøjen lufttørre

 

Med disse simple tips kan du passe bedre på din trøje og forlænge levetiden.  

 

Ourdoortøj og -udstyr til alle formål

Hvis du står og skal på tur, har du måske brug for mere end blot en trøje. Heldigvis finder du hos os et bredt udvalg af alt til outdoor og friluftsliv i forskellige afskygninger, herunder:

 

 • Telte
 • Vandrerygsække
 • Sko og støvler
 • Gadgets
 • Soveposer
 • Tasker
 • Feltkøkkener

 

Om du skal på vandretur, dagstur, ekspedition, camping, kør-selv-ferie eller bare overnatte i haven, har vi det udstyr, du har brug for. 

 

Kundeservice (næsten) hele året rundt

Hos OutdoorXperten er vi eksperter i tøj og udstyr til outdoor, og derfor ved vi en hel del om de forskellige brands, produkter, materialer og aktiviteter. Er du i tvivl om, hvilket telt du skal bruge, hvilket materiale der er bedst til kolde dage, hvorvidt et soveposelagen er nødvendigt eller hvad størrelse vandrestøvler, du skal vælge, er du altid velkommen til at kontakte vores kundeservice, som vil hjælpe og vejlede dig til at træffe det rigtige valg.

 

Vores kundeservice har åben 362 dage om året, så du kan altid få fat på os, når tvivl opstår, eller du har brug for hjælp. Du kan både få fat i os på vores e-mail, [email protected] og på telefon 97 31 27 10. Du kan se vores åbningstider her.  

 

bluesign®-certificerede dame- og herretrøjer fra Jack Wolfskin

Som outdooreksperter og -entusiaster er vi selvfølgelig også meget interesserede i at passe godt på naturen. Derfor støtter vi altid op om brands, der gør noget godt for miljøet. Jack Wolfskin er eksemplariske, når det kommer til bæredygtighed og social ansvarlighed, og det illustreres blandt andet ved deres flotte bluesign®-certifikat. 

 

bluesign® er et certifikat, der gives til producenter, der lever op til en række strenge krav for tekstilproduktion, udvinding af materialer og anvendelse af kemikalier. For at få bluesign®-certifikatet, skal et produkt bestå af mindst 90 % bluesign®-certificerede tekstiler, og det stiller ikke bare høje krav til Jack Wolfskin, men også deres leverandører. 

 

Når du shopper Jack Wolfskin tøj, kan du altså gøre det med god samvittighed. Men husk altid at passe godt på det, så det holder så længe som muligt. 

 

Shop outdoortøj og -udstyr fysisk eller online

Der er mange fordele ved at shoppe online, og mange vælger det, fordi det er mere fleksibelt og nemmere end at skulle ned i en butik. Alligevel er der stadig en masse mennesker, der foretrækker den fysiske oplevelse frem for den digitale. Derfor kan du både shoppe vores varer online her på siden og i vores fysiske butikker i Holstebro, Esbjerg eller Hvide Sanse. Vi har også en outlet med masser af gode tilbud i Ringkøbing.

 

Kig ind i butikken, eller køb dit grej med det samme her på siden. Vi er klar til at servicere dig, uanset hvad du vælger. 

© 2015 Outdoorxperten.dk. All Rights Reserved.