Haglöfs Soveposer

Vis som Gitter Liste

11 varer

Faldende orden
pr. side

Haglöfs soveposer til overnatning på ferie og rejser

Ønsker du en behagelig overnatning på din rejse? Soveposer bliver ikke altid kædet sammen med høj komfort. Men med en Haglöfs sovepose får piben en helt anden lyd. Disse praktiske soveposer er nemlig fremstillet i kvalitetsmaterialer og med et innovativt fokus på komfort og praktik. 

Svenske Haglöfs er inden for friluftslivsbranchen kendt som nogle af de allerbedste. Specielt deres rygsække er anerkendte over hele verden. Disse var det første, som Haglöfs skabe til naturlivsnyderen og til den rejsende. I løbet af de mere end 100 år, brandet har eksisteret, er det dog blevet til meget mere inden for beklædning og udstyr – f.eks. soveposer. 

Vores sortiment fra Haglöfs byder på soveposer til enhver anledning. Vi fører både soveposer til voksne og til børn. Til overnatning i varmt klima såvel som i ekstremt koldt klima. En ultralet sovepose du kan have med i rygsækken. Eller én der vejer lidt mere, men som giver dig en optimal og isolerende effekt. Opdag Haglöfs soveposer til enhver overnatning – om du skal campere i Danmark, trekke i Thailand eller på fisketur i Sverige. Du finder altid en optimal model – og er du i tvivl? Så sidder vi klar til at vejlede dig. 

 

Kvalitetssoveposer fra Haglöfs til friluftslivet

1914 var året, hvor Haglöfs blev stiftet. Det var den svenske Wiktor Haglöf, der stod bag. I dag har virksomheden været i drift i mere end 100 år, og i al den tid har de arbejdet på at innovere deres produkter, for netop at kunne tilfredsstille deres loyale kunder i friluftslivsbranchen. Missionen er at fremstille praktisk udstyr og beklædning, der gør det nemt at opleve de åbne vidder i forskellige klimaer, naturomgivelser og lande. Med tiden er de blevet en slags pionerer for friluftslivsudstyr af den absolut bedste standard. Det ses i alle deres produkter. 

Haglöfs soveposer er bestemt ikke undtaget denne perfekte standard, som brandet fører med sig. De er derfor produceret i gode kvalitetsmateriale og med omtanke for at give dig en høj komfort, uanset om du overnatter i campingvogn, telt eller helt ude i det fri. Vores sortiment byder på soveposer fra Haglöfs, der holder dig lun helt ned til ekstremtemperaturer på -22. Mens du også finder soveposer, der giver dig god ventilation i et varmere klima. Enhver sovepose er tilpasset til kroppens bygning og er fremstillet med ergonomisk udformning – det giver dig den allerbedste komfort om natten.

Outdoor Xperten forhandler soveposer fra mærket til voksne og til junior. Hos os kan du derfor få gjort hele familien klar til årets campingtur med nogle af markeds bedste soveposer. Idét de er skabt i vandtætte materialer og slidstærkt stof, er de egnet til at blive brugt i mange år – ligesom du også kan sove ude i det fri i dem. 

 

Smart design og innovative detaljer

Haglöfs er et brand, der har stort fokus på komfort og kvalitet. De er pioner i friluftslivsbranchen, hvor deres styles er utrolig populære og kendt for at være de bedste af slagsen. Brandets vision er at fortsætte deres kontinuerlige innovation for netop at skabe udstyr, der gør, at deres naturglade og rejselystne kunder kan fortsætte med at opleve verden på praktisk vis. Valg af materialer går de derfor ikke på kompromis med. De udvælger dem altid nøje for at give dig det mest innovative produkt. Deres soveposer er f.eks. produceret med PFC-fri DWR overfladebehandling, let fiberfyld, syntetisk Air-fill isolering og syntetisk polyester – hvilket giver slidstærke, vandafvisende og isolerende soveposer. Læs mere om hvert enkelt sovepose design og dets specifikke materialer på produktsiden. 

Opdag blandt andet detaljer som:

  • Polyester materiale med høj slidstærkhed
  • Indenfor med svedtransporterende egenskaber 
  • Overfladebehandling der gør sovepose vandtæt 
  • Forhøjelse af varme og reducering af vægt med mumieformet fit
  • Justering af hætte med elastik
  • Fodende med ergonomisk udformning 
  • Og meget mere

Vil du vide mere om de enkelte soveposedesign fra Haglöfs? Besøg produktsiderne for at udforske hver enkel soveposes egenskaber og detaljer. På den måde kan du nemt finde frem til den model, der opfylder dine behov bedst muligt. 

 

Haglöfs soveposer giver dig en komfortabel overnatning

Telttur med spejdergruppen? Hyggelige fisketur med gutterne i campingvogn? Eller en jordomrejse med varierende klima og temperaturforhold? Lige meget hvad eventyret bringer, så er der altid en Haglöfs sovepose, der matcher dine behov. 

Fisketuren til efterår byder på kølige nætter. Her er det vigtigt at vælge en sovepose med god isolering, som både giver dig høj komfort og som holder dig godt varm. Gå derfor gerne med en sovepose fra Haglöfs, der egner sig til temperaturforhold af enhver slags. 

Overnatning i et varmt klima kræver en sovepose med både høj komfort såvel som god ventilering. Haglöfs har flere modeller, der er syet i lette materialer. Det gør det nemt at have soveposen med i rejserygsækken, ligesom du også får en sovepose, der er egnet til overnatninger ved højere temperaturer. 

 

Opdag et bredt udvalg af Haglöfs soveposer 

Uanset hvor du tager på ferie, hvor udflugten går hen eller hvilke lande du rejser til, så er en Haglöfs sovepose et oplagt valg. Mærket byder på soveposer til overnatning udendørs eller til at sove indenfor i campingvogn eller hytte. Alle modeller er fremstillet med fokus på brugerens komfort og i slidstærke materialer. 

Shopper du Haglöfs soveposen hos Outdoor Xperten, er du altid garanteret:

  • Forsendelse til 22 kr.
  • Hurtig levering 
  • God kundeservice

Vil du være klædt godt på til at overnatte i naturen? Invester i en Haglöfs sovepose, og bliv klar til et væld af rejser, ferier og udflugter med udendørs overnatninger!

© 2015 Outdoorxperten.dk. All Rights Reserved.