Haglöfs Jakker

Vis som Gitter Liste

Varer 1-12 af 68

Faldende orden
Side
pr. side

Praktiske Haglöfs jakker hele året rundt

Et af de vigtigste krav i naturen er en god jakke. Den praktiske jakke er et must, uanset om du skal ud at rejse, har en udendørs hobby eller tager på en naturudflugt. Udfordringen er dog ofte, hvilken jakke du skal vælge. Haglöfs jakker er løsningen på dit problem. Fra dette mærke får du nemlig en jakke, der er specielt udviklet til det aktive udendørs liv. 

Svenske Haglöfs er kendt i hele verden. Det de især er anerkendt for, er deres innovative produkter, tilpasningen til friluftslivet og den høje kvalitet. Haglöfs har været i branchen i mere end 100 år og er kun blevet mere udbredt siden begyndelsen. Blandt rejselystne unge, backpackere og naturelskere er de i dag et af de mest oplagte valg. I starten opnåede de anerkendelse for deres rygsække, men de fremstiller i dag også praktisk beklædning som f.eks. jakker. 

Sortimentet hos Outdoor Xperten rummer alt fra softshell jakker, tynde og lette jakker samt fleecejakker, til dunjakker, lange frakker og vinterjakker. Med Haglöfs kan du blive klædt godt på uanset sæsonen på året. Jakkerne er altid fremstillet i kvalitetsmaterialer som f.eks. giver dig god åndbarhed, er vandafvisende, effektivt isoleret og udført med vindtætte membraner. 

 

Nyd naturen iført en Haglöfs jakke

Haglöfs blev stiftet i 1914. Det var den svenske tømrer Wiktor Haglöf, der stod bag det hele. Han var meget visionær og drømte om at fremstille en solid og holdbar rygsæk, der kunne klare alle forhold på udflugten eller rejsen. Siden begyndelsen er det gået stærkt, og brandet står i dag bag meget mere end blot tasker, som var det, de først opnåede deres anerkendelse for. Haglöfs producerer i dag et væld af udstyr og beklædning til rejsen – det er blandt andet deres praktiske jakker i god kvalitet. 

Sortimentet her i shoppen rummer mange kvalitetsjakker fra Haglöfs. De smarte designs giver dig mulighed for at opleve naturen, samtidig med at du bliver holdt tør og kan bevæge dig frit. Eller imens du holder varmen og bliver godt ventileret. Jakkerne fra Haglöfs opfylder ethvert behov. Du finder en praktisk jakke til alt fra vandring i den eksotiske jungle, gåture i koldt klima eller udendørs aktiviteter på regnfulde efterårsdage. Ethvert klima, sæson og vejrforhold er tænkt på i Haglöfs design og produktion af jakker til friluftslivet. 

Haglöfs jakker er ikke bare praktiske, der er faktisk også moderne. Er du typen, der nyder det praktiske og smarte look? Så er det oplagt at investere i en Haglöfs jakke – du finder den i alverdens tidløse nuancer som gul, grøn, sort og blå. Vi har uden tvivl en smart jakke fra Haglöfs, der passer til din stil.

 

En praktisk jakke med mange smarte detaljer

En jakke er ikke bare et køb, det er faktisk en investering. Netop fordi du bruger et større beløb på jakken, så skal den også opfylde dine ønsker og matche dine behov. Jakkerne fra Haglöfs er uden tvivl af god kvalitet. Det svenske brand lever nemlig for at skabe beklædning efter en perfekt standard. De går ikke på kompromis, når det kommer til at fremstille innovative designs til deres rejselystne og naturglade kunder. Du finder derfor Haglöfs jakker i alverdens kvalitetsmaterialer som mikrofleece, gåsedun, genanvendt polyamid, overfladebehandlede materialer, genanvendt polyester og letvægtsmaterialer. Denne brug af materialer vidner både om en jakke, der kommer til at holde i mange år, ligesom det også giver indblik i Haglöfs vision om at bruge bæredygtige materialer og værne om den natur, deres kunder ynder at opholde sig i. 

Se nærmere på jakkerne og find praktiske detaljer som:

  • Materialer med fugtspredende effekt
  • Ekstra komfort fra et kropsnært design 
  • GORE-TEX membran der gør jakken åndbar, vindtæt og vandtæt
  • Letvægtsmaterialer i slidstærk kvalitet 
  • Dunisolering for bedre varme
  • Og meget mere

Haglöfs jakkerne fås til enhver sæson på året, ethvert behov og enhver personlig stil. De mange designs er både praktiske, ligesom de også er moderne at se på. Det gør dem utrolig populære blandt unge, voksne og ældre i hele verden – om det er til hverdagsbrug, til ture i naturen eller på rejser. 

 

Haglöfs dame- og herrejakker til udflugt, hobby og hverdag

Vores sortiment fra svenske Haglöfs rummer både dame- og herrejakker. Det er derfor intet problem at finde en jakke med den helt rigtige pasform. Og på trods af at jakkerne er udført i dame- og herremodeller, får du stadig de samme gode materialer og kvalitet i enhver af Haglöfs jakkerne. 

Din Haglöfs jakke kan bruges til ethvert formål. Invester i en god dunjakke, hvis du har brug for en ny jakke til vinter. Den kan holde dig varm på gå- eller cykelture f.eks. til studie eller på vej hjem fra arbejde. Desuden kan den også med fordel bruges på den længere rejse eller på dagsudflugten, hvor du skal være udendørs i flere timer og gerne vil holde dig godt varm og godt tilpas. 

Jakkedesigns til et varmere klima eller til sommersæsonen er også en del af Haglöfs portefølje. Til forår eller sommer kan du med fordel bruge en smart skaljakke eller en fleecejakke. Skaljakken er vandtæt og står også godt i mod overfor vinden. Mens fleecejakken giver dig en god varme på de køligere dage i forårs- eller sommersæsonen. 

 

Bredt udvalg af kvalitetsjakker fra Haglöfs

Spørger du backpackere eller friluftslivsmennesker om deres foretrukne jakker? Så bliver Haglöfs ofte nævnt. Det gør det fordi, brandet står bag nogle meget praktiske jakker, der yder dig komfort i ethvert klima, enhver slags vejr og til en hvilket som helst sæson. 

Når du investerer i en Haglöfs jakke fra vores udvalg, får du altid:

  • Fragt til kun 22 kr.
  • Kundeservice alle ugens dage 
  • Simpel bestilling online

Find din Haglöfs jakke hos Outdoor Xperten i dag – vi har altid mange modeller at vælge mellem. Du finder uden tvivl en funktionel jakke, der lever op til alle dine behov!

© 2015 Outdoorxperten.dk. All Rights Reserved.