Huer

Huer til mænd og kvinder der vil ud i naturen uanset hvordan vejret er, og derfor har brug for en hue til at beskytte hoved og øre mod vejret. I det til tider kolde nordiske vejr eller når vi begiver os på rejser hvor der er koldt, så er det nødvendigt at have noget varm og beskyttede på hovedet, og her er en hue helt perfekt. Den varmer hovedet, så man kan fokuserer 100% på det man laver eller oplever. Dertil beskytter den vores følsomme øre mod vind og vand, så vi undgår at blive syge på rejsen. Huer kommer i mange forskellige materialer og med forskellige funktioner efter hvilet behov den skal udfylde.

De findes både i varmt merinould eller båndbart syntetisk materiale, som også kan have en åndbar, vind- og vandtæt membran fra eksempevis Gore-Tex eller Wind-Stopper. Hos Outdoorxperten.dk bor vi selv i Hvide Sande helt ude ved vestkysten, hvor vestenvinden ofte kommer blæsende ind fra vesterhavet, og gør at nødvandigt at have en god varm hue på rigtig mange dage om året. Derfor ved vi også hvor vigtig en god hue er, og det betyder også, at vi har et stort udvalg af hue fra både FlällRäven, Haglöfs, Jack Wolfskin, Stetson og mange flere.

Læs mere >>
Vis som Gitter Liste

Varer 1-12 af 58

Faldende orden
Side
pr. side

Huer hos Outdoorxperten.dk

De forskellige årstider byder på gør det nødvendigt at have en hue på for at beskytte hovedet og øerne, så man kan bruge energien på at nyde og opleve naturen. Hos Outdoor X-perten i Hvide Sande, Esbjerg og Holstebro har vi et stort udvalg af huer til både mænd og kvinder. Huerne kommer i mange forskellige varianter, designs, materialer og egenskaber. Læs mere om vores store udvalg af kvalitets huer fra de bedste ourdoor brands.

 

Hold varmen med huer i merinould.

 

Når vi nærmer os noveber, og vinteren står for døren, og de kolde vinde begynder at blæse, er det på rette tid til at finde en varm hue frem for at holde hovedet varmt og øerne beskyttet. Her er netop uld er et utrolig godt materiale, der kan holde hovedet varm og tørt i både koldt, fugtigt og blæsende vejr. Det er derfor heller ikke overraskende, at uldhuer er populære valg blandt dem, der søger ud i naturen selv om vejret viser sig fra sin kolde side. 

Uld er et natur materiale, der stammer fra fårets pels og de lange uldtråde, som også gør det muligt for får at holde varmen. Uld har mange unikke egenskaber og funktioner, som gør uld velegnet til fremstillig af varme og komfortable huer. Uld er dog ikke bare uld, men et materiale derkommer i mange forskellige typer og kvaliteter. For mange der har haft huer og trøjer i uld, har oplavet, at det kan kradse og klø. Denne type uld er kendetaget ved at have korte uldfibre, hviket betyder at det færdige produktet har mange små tråde, som kan stikke huden. Derfor er det altid tid vigitgt at vælge merinould i høj kvalitet. 

Merinould er en særlig uldtype, som stammer fra merinofåret, der har hjemme i særligt Australien og New Zealand. Merinofåret har modsat almindelige får en pels med mere fine, bløde og lange undtråde. Meriould har derfor vundet stor popularitet balndt outdoorfolket, dens unikke egenskaber og anvendelighed i både trøjer, undertøj strømper og ikke mindst varme huer. 

 

Huer i mange varianter

Huer kommer i mange forskellige varianter, typer og stilarter, som alle her deres eget design og formål. De mest kendte huer er beanie huer, huer i uld, bomuldshuer og hassedisser. 

 

Beaniehuer

Beanie-huer er særlig populær, for sin enkelthed og mange muligheder for smarte designs. Tilmed findes beaniehuer i mange forskellige materialer, designs og farver og passer til både mænd og kvinder. Beanie-huer kan være tætsiddende eller have en mere løstsiddende pasform, som gør dem brugbare under en ski- eller cykelhjelm. Ligesom andre huer findes de både i uld, syntetisk materiale, bomuld og i særlige udgaver med vind- og vandtæt membran.

 

Strikhuer

Klassiske strikhuer har altid været kendt og utrolig populære for deres unikke mønstre og teksturer, som passer perfekt ind i vores nordiske vejr og stil. Strikhuer findes i en lang række farver, mønstre og designs, som alle både gør sig godt i hverdagen eller på rejser i naturen. Mange strikhuer er stadig ofte håndstrikkede, og findes både i klasssike skandinaviske designs og moderne farverige stilarter.

 

Uldhuer i merinould

Huer i uld og merinould er uden tvivl at foretrække på helt kolde dage, hvor man alligevel begiver sig ud på eventyr i naturen. Uldhuer er oplagte til koldt vejr på grund af uldens naturlige varmeegenskaber og gode komfort. Især Merinould er som nævnt ovenfor at foretrække, for materialet blødhed, gode varme og komfort. Slutlingt så har uld også den egenskab, at det varmer selvom det er blevet vådt og fugtigt. 

 

Hurer i bomuld og syntetisk materiale.

Huer i bommuld eller akryl er en god mulighed for dem, der foretrækker syntetiske eller plantebaserede materialer. Bomuld varme lidt mindre end uld, men har fordel ved at være mere lette, da materialet ikke er så tungt. Dertil er det et billigere materiale, som ofte gør dem prisvenlige uden det gør udover kvaliteten. Huer i syntetisk materiale har mindre varme, men har den kæmpe fordel at de har fantastisk åndbarhed. Dette gør dem oplagt til sportsaktiviteter, hvor pulsen er høj. Dertil tørre de hurtigt, og fåes mange gange i udgaver med åndbar, vind- og vandtæt membran fra eksempelvis Gore-Tex eller Windstopper.

© 2015 Outdoorxperten.dk. All Rights Reserved.