HURTIG LEVERING OG BILLIG FRAGT KR. 22,-    KUNDESERVICE: MANDAG - FREDAG 10-18.00 - LØRDAG/SØNDAG: 10-18                              

Haglöfs

Haglöfs kan i dag kalde sig Nordens største leverandør af udendørs udstyr. Varesortimentet indeholder i dag over 500 numre og henvender sig bredt i befolkningen - lige fra ekstremsports-udøvere til natur-nydere. Ens for alle er, at de ønsker funktionelt tøj og tilbehør.

Tabel Liste

Sorter faldende

1-12 of 235

Side:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

Tabel Liste

Sorter faldende

1-12 of 235

Side:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

Det startede med en hjemmesyet rygsæk i 1914. Rygsækken var syet af Victor Haglöf og inden længe solgte han rygsækkene, til skovbrugere og landmænd til den nette sum af 90 svenske øre.

Haglöfs beklædning

Ens for Haglöfs beklædning er, at intet er overladt til tilfældighederne. Alt bliver vurderet fra brugernes synspunkt og perspektiv - lige fra hver enkelt detalje, til måden produktet bliver syet på. Inden beklædningen kommer på gaden, bliver den gennemtestet af en special testgruppen. Testgruppen indeholder bjergguider, eliteidrætsfolk og ektremklatrere.

Et produktprogram, som Haglöfs bruger, giver opskriften på den ultimative komfort. Produktprogrammet indeholder 3 lag: Et svedtransporterende inderlag, et isolerende mellemlag og yderst et beskyttende skal-lag.

Mellemlaget er enten Polartec microfleece eller Dryskin microfleece. Polartec microfleece kendetegnes ved gode fugtspredende og varmende egenskaber, samt at fleecen har en lav fnugdannelse. Dryskin microfleece er produceret af genanvendt polyester, er stort set fnugfri og beholder sin bløde egenskab, selv efter mange vask i vaskemaskinen.

Fleecejakker fra Haglöfs har den gode evne, at den binder den luft, som varmer og giver super gode fugttransporterende egenskaber. Haglöfs fleecejakker kan selvfølgelig også bruges, som yderlag i tørt vejr.

Et andet mellemlag som også kan anbefales, er jakker fra Haglöfs. Haglöfs jakker er med stretch, som giver en øget bevægelsesfrihed. En blød fleece på indersiden og super gode fugtspredende og varmende egenskaber, kan du få i mange produkter fra Haglöfs. Og grunden til denne lækre kombination, er brugen af Polartec Power Stretch.

Soft shell jakker fra Haglöfs findes i et stort udvalg. Hvis du vil have en soft shell jakke med blød inderside, meget let og er vind- og vandtæt, kan vi anbefale Vindstopper soft shell jakken. Jakken er behandlet med DWR på ydersiden, som foruden at den er vind- og vandtæt, også beholder sin fantastiske åndbarhed.

Den høje bevægelsesfrihed er en nødvendighed for brugerne og derfor har Haglöfs udviklet Flexable TM, som bruges til Soft shell jakkerne. Der bruges 4-dobbelt stretch i flere af jakkerne, som giver en fremragende komfort.

Til sommer er det rart, at have en lækker sommerbeklædning, som er krølfri og hurtigtørrende. Haglöfs skjorter og t-shirts er produceret i Dryskin, der gør beklædningen krølfri og hurtigtørrende. Materialet føles som bomuld og du er sikret mod dårlig lugt, grundet Polygiene teknologien. Du kan sagtens tage den tunge rygsæk på, når du har en Haglöfs skjorte eller t-shirt på, da flere af Haglöfs t-shirts og skjorter er syet uden generende sømme i skuldrene.

Climatic TM er et teknisk stof med utrolige egenskaber. Flere af haglöfs shorts og bukser bliver produceret i dette stof og det gør dem vindtætte, hurtigtørrende og vand- og smudsafvisende.
Haglöfs producerer flere modeller syet med paneler i Flexable TM på lår, knæ og bag og dette giver en høj bevægelsesfrihed.

Haglöfs er i dag en moderne grøn virksomhed og derfor bliver flere og flere af Haglöfs produkter, produceret i genanvendt polyster. Derudover er en stor del af sommersortimentet produceret således, at du er sikret mod solen skadelige UV stråler.

Haglöfs Sko

Haglöfs udvikler også sko og de kan opdeles i 3 grupper.

 • Trekkingstøvler
 • Hikingstøvler
 • Hverdagspræget sko

Trekkingstøvler fra Haglöfs er udviklet til kunne begå sig i et krævende terræn. Det skal ikke blot kunne begå sig i et krævende terræn, trekkingstøvlerne skal kunne tåle lange og hårde vandreture med tung oppakning.
Haglöfs trekkingstøvler er udviklet og produceret med høje krav til beskyttelse, mod de ydre elementer og miljøet.

Trekkingstøvlerne er udstyret med Flexpunkter, Goretex for og EVA såler. Dette gør, at du er klar til det mest krævende terræn og for at fuldende de gennemtestet sko, er trekkingstøvlerne også udstyret med det Polygiene behandlet underlag, som modvirker dårlig lugt.

Hikingstøvler fra Haglöfs er udviklet til at bruge på ture med let til mellemtung oppakning. Haglöfs hikingstøvler sikre dig en god beskyttelse, samt en sikker stabilitet. Søger du en klassisk all-round støvle, kan vi anbefale Core-serien. Her kan støvlerne både bruges, som hverdagsstøvler og vandrestøvler. Er du mere til en lettere støvle, kan vi anbefale Perfomance-serien. Den lave vægt, gør støvlerne meget velegnet til lettere klatring etc. og der er derved meget fokus på grip.

Haglöfs har også udviklet en Offroad serie, der yderligere er udviklet i 2 retninger: klatring og vandring med let opppakning. Denne serie er optimal til gåture og vandring, hvor terrænet ikke er så krævende.
Approach serien indeholder vandresko, der er optimale både til klatring og vandring i klipper. Vandreskoene er udstyret med den superklæbrige Vibram Hydro Grip-sammensætning for optimal friktion.

Søger du mere hverdagspræget sko, kan vi anbefale Ecplore serien. Her er skoene lettere og de er garanteret vandtætte og åndbare med Gore-Tex Extended Comfort-teknologi.

Haglöfs tasker og rygsække

Det hele startede med en hjemmesyet rygsæk i 1914 og i dag er udvalget meget større. Det store udvalg spænder bredt fra ekspeditionsrygsækken, til en dagstursrygsæk. Alle rygsække fra Haglöfs er alle produceret med deres store erfaring, i hver detajle, fra hoftebælte til top.
 

Top