Primus Gryder, Potter & Pander

Vis som Gitter Liste

9 varer

Faldende orden
pr. side

Primus gryder, potter og pander

Hos OutdoorXperten sætter vi pris på godt outdoorgrej, der kan gøre vandreturen en lille smule bedre og sjovere for både eksperter og nybegyndere. Et udendørskøkken (eller såkaldt stormkøkken) ligger højt på listen over ting, vi synes, du bør investere i som noget af det første.

 

Et godt udendørskøkken består af flere elementer; en solid konstruktion, en god brænder til enten gas eller flydende brændstof, en stabil base og til sidst en håndfuld gode gryder og pander at lave maden i. 

 

Primus laver nogle helt fantastiske stormkøkkener til både de lange vandreture, bjergbestigninger og camping, der alle er testet og optimeret til forskellige vægtklasser og vejrforhold. Stormkøkkenet giver dig mulighed for at lave et lækkert måltid i det fri med meget få remedier og uden ret meget erfaring, modsat bål, der kræver en del know-how at få ordentligt gang i, hvis det bare blæser en smule. En Primus er dog ikke ret meget værd uden noget at lave maden i, og derfor har du brug for nogle gode gryder, potter og pander til dit stormkøkken.

 

Primus har udviklet gryder og pander, der passer perfekt til deres stormkøkkener og udendørs madlavning, og du kan finde dem her på siden til en fornuftig pris. Vil du gerne vide lidt mere, før du køber, kan du læse videre her eller læse produktbeskrivelsen for flere detaljer om de specifikke produkter. Du er også altid velkommen til at sende os en mail eller ringe til vores kundeservice. Vi besvarer henvendelser 362 dage om året. Du kan selvfølgelig også besøge en af vores butikker rundt om i landet.

 

Primus letvægtsgryder til udendørs madlavning 

Du undrer dig måske over, hvorfor du skal købe specielle gryder og pander for at lave mad udendørs. Og det skal du heller ikke nødvendigvis, men der er flere fordele ved det: 

 

 • Primus gryder, potter og pander passer til Primus stormkøkkener og står derfor bedre fast på basen
 • Gryderne og panderne er lavet til at fylde og veje mindst muligt, så du får en nemmere vandretur med mindst mulig oppakning og vægt
 • Madlavning over åben ild kan være meget beskidt, og derfor er det praktisk med et gryde- og pandesæt, som er dedikeret til netop dét formål 
 • Dine gryder og pander derhjemme er formentlig lavet til at få varme under hele fladen, mens Primus gryder og pander fordeler varmen jævnt fra midten

 

I det hele taget giver det rigtig god mening at have et sæt gryder og pander dedikeret til bål og Primus, fordi kvalitetskravene til de to ting er vidt forskellige. F.eks. skal gryder til hjemmet helst være tunge, mens gryder til udendørs madlavning helst skal være lette. Et sæt med Primus gryder, potter og pander er en god investering, og du vil hurtigt se hvorfor. 

 

Vælg Primus gryder og pander med eller uden nonstick

Et af de helt store spørgsmål, når der skal vælges outdoor gryder og pander, er, om de skal være med eller uden nonstick. Og der er da også meget delte meninger om, hvad der er bedst. I sidste ende er det op til dig, for der er fordele og ulemper ved begge dele. 

 

Kort sagt kan det siges, at aluminium holder bedre, mens nonstick er nemmere at rengøre. Aluminium er billigere end nonstick, det vejer en smule mindre, og det er ikke nær så sart som nonstick. Til gengæld leder nonstick varmen bedre, og det kræver mindre fedstof og knofedt. Med nonstick skal du også passe på ikke at lave ridser i belægningen, og derfor skal du tænke mere over, hvilke redskaber du bruger og altså undgå ting i metal, f.eks. Primus OpenFire Spatula. Der vil uundgåeligt komme lidt ridser i kanten, der hvor du tager fat med Pot Gripperen, men det er heldigvis kun kosmetisk.  

 

I sidste ende er det helt op til dig selv at vælge, hvad du synes bedst om, og hvad der dækker dit behov bedst. 

 

Primus CampFire gryder og pander til bål

Primus er specialister i kompakte letvægtsprodukter til vandreture og deslige, men de har også produkter, som egner sig til lidt tungere og tilgængelig udendørs madlavning. Derfor har de blandt andet udviklet Primus Stove-serien med de populære transportable gasblus og altså også deres CamFire-serie, der består af gryder og pander til madlavning over bål og åben ild.  

 

Primus CampFire gryder og pander har lidt større kapacitet end mange af de andre Primus grydesæt, og så har de en lidt tykkere bund, der sikrer en jævn varmefordeling og gør det sværere for maden at brænde på, hvilket kan være en stor fordel over åbne flammer.

 

CampFire-serien egner sig også til brug på Primus Kuchoma, Primus Atle II, Primus Kinjia, Primus Kamoto OpenFite og de resterende blus i Stove-serien. 

 

Gør et godt køb hos OutdoorXperten – shop Primus gryder, potter og pander til samlingen

Det er ingen hemmelighed, at vi hos OutdoorXperten er kæmpe fans af Primus og deres kompromisløse tilgang til kvalitet og funktionalitet. Derfor synes vi selvfølgelig, du skal tage et kig i udvalget af Primus stormkøkkener og Primus gryder, potter og pander, her. Du finder også madlavningsudstyr fra mærker som:

 

 • Adventure Food
 • Camelbak
 • Jetboil
 • Kupilka
 • LifeVenture
 • Sea to Summit
 • Yeti
 • Petromax
 • Stanley 

Shop i dag med fast billig fragt og hurtig levering, og glæd dig til at nyde et frisklavet måltid i det fri helt uden bøvl og røglugt. 

© 2015 Outdoorxperten.dk. All Rights Reserved.