Flydering & Tilbehør

Har man først prøvet at fiske fra en flydering, så optaget man hurtigt hvor sjovt og genialt redskab det er, for fiske steder hvor det ellers ikke var muligt. Det kunne eksempelvis være ude midt på en sø eller steder hvor en sivkant gør det svært at tilgå kanten. En flydering er udstyret med to store oppustede pontoner, som mellem sig har et sæde. Dertil kan der være flere små lommer, holder til fiskestang og andet udstyr. Lystfiskeren sidder i midten med waders, og styre flyderingen rundt med svømmefødder. 

De seneste år er flyderinge for alvor blevet populær blandt lystfiskere, og findes nu også i alle prisklasser. Vores udvalg af flyderinge kommer fra kvalitets bands som Keeper, Guideline, Gunki og Vision FlyFishing.

Se vores store udvalg af flyderinge og tilbehør herunder.

Læs mere >>
Vis som Gitter Liste

Varer 1-12 af 32

Faldende orden
Side
pr. side

Flyderinge til lystfiskeri.

Flyderingen helt store fordel, er at den gør det muligt at fiske hvor man ellers ikke ville kunne komme frem. Det gør den særlig effektiv på søer eller på kyststrækninger, hvor fisken står længere ude end man ville kunne kaste. Dermed øges fiskeområder, og det bliver muligt at affiske et langt større område effektivt, og at komme ud hvor mange andre ikke har mulighed for at fiske. 

En flydering er modsat en båd meget mobil at have med rundt i bilen, da den nemt tømmes for luft og pakkes ned i en taske. En stor luftpumpe gør det nemt at pumpe flyderingen op igen, så man hurtigt er klar til en tur på vandet. 

Har du brug for hjælp til valg af flyderinge eller spørgsmål, så er du naturligvis altid velkommen til at kontage vores kundeservice på 97312710 - lokal 1. Du er selvfølgelig også mere end velkommen i vores buikker i Hvide Sande, Esbjerg og Holstebro. 

© 2015 Outdoorxperten.dk. All Rights Reserved.