Jakker

Jakker til kvinder der skal ud i naturen skal kunne mange ting på engang, for at give den optimale beskyttelse. De skal ikke bare se smarte ud, men også kunne holde vind og vand ude, men også sikre at den fugt kroppen afgiver aktivitet kan komme ud. Dertil skal en jakke have gode lommer, beskyttede hætte og mange justeringsmuligheder. Altsammen fuktioner og egenskaber der gør det langt nemmere at nyde naturen, men i sidste ende også være helt afgørede for at man kan opholde til i naturen under eksterme forhold.

Jakker til kvinder findes i mange udgaver som hver tjener sigt formål. En skaljakke skal beskytte mod vind og vand, en dunjakke skal være isolerede, en fiberjakke har godvarme og åndbarhed mens, 3 i 1 jakker kan lidt af det hele. Derfor er det vigtigt at gøre op med sig selv hvad jakken skal kunne inden man vælger en bestemt. Hos Outdoorxperten.dk kender vi til hvor vigtig jakker til kvinder er, og derfor har vi også et stort udvalg af alle typer jakker fra de bedste brand. 

Shop i vores kæmpe udvalg af tekniske jakker fra både FjällRäven, Jack Wolfskin, Haglöfs, Heimdall, Lundhags, Tenson, Montane og mange flere.

Læs mere >>
Vis som Gitter Liste

Varer 1-12 af 277

Faldende orden
Side
pr. side
© 2015 Outdoorxperten.dk. All Rights Reserved.