Lundhags Undertøj

Der er ingen produkter, der matcher dit valg.

Lundhags undertøj

Et godt sæt undertøj eller baselayer er en gave, når du er ude i det fri. En god kort- eller langærmet undertrøje i et lækkert materiale sammen med et par lange skiunderbukser kan gøre underværker, hvis du begynder at fryse – og så fylder det ikke ret meget. 

Lundhags undertøj er af en ekstremt høj kvalitet og er lavet i den lækreste merinould, der er det perfekte materiale til tøj, der skal sidde helt ind til kroppen. Du kan læse mere om merinouldens egenskaber længere nede. 

Se udvalget af skønt Lundhags undertøj her på siden, og bestil det hjem i dag med hurtig levering og billig fragt. 

Pak praktisk og pladsbesparende

Når du er ude i den vilde natur, kan du ikke altid regne med, at vejret vil det samme som dig. Derfor er det en god idé at pakke, så du er klar på vejrmæssige udsving, f.eks. regn, blæst og kulde. 

Hvis du er på vandretur eller trekking, har du dog typisk en naturlig begrænsning på mængden af bagage svarende til kapaciteten på din daypack eller vandrerygsæk. Derfor kan du af gode grunde ikke begynde at pakke store jakker, gummistøvler og en masse tykke sweaters ned – så løber du i hvert fald hurtigt tør for plads.

I stedet skal du tænke i lag. Og her kommer lækkert Lundhags undertøj og skiundertøj ind i billedet. Med Lundhags undertøj kan du nemlig hurtigt klæde dig på til en kølig aften, eller hvis du vågner en nat og fryser. Fordelen ved Lundhags undertøj er, at det fylder minimalt i rygsækken, mens du får utrolig effektiv isolering. 

Lundhags undertøj i merinould

Merinould er noget nær det bedste og mest behagelige materiale, du kan tage på kroppen, når du skal på udendørs eventyr. Især som baselayer er merinould fuldstændig uovertruffent. Den særlige uldtype er nemlig i en klasse for sig og har et væld af gode og vigtige egenskaber, bl.a.:

  • Den fineste uldtype på markedet, og derfor tynd, lækker og letvægt 
  • Utrolig slidstærk på grund af fibrene 
  • Krøllede fibre gør merinould meget effektiv til isolering mod både varme og kulde
  • Merinould klør ikke, men er derimod blødt og glat
  • Uld er hygroskopisk, så det tilpasser sin fugtabsorption til omgivelserne
  • Uld har en vandafvisende kerne og absorberer og transporterer fugt til ydersiden af materialet
  • Høj absorptionsvarme gør, at ulden kan absorbere op til 30 % af sin vægt uden at føles våd
  • Holder varmen, selvom det er vådt
  • Er naturlig antibakteriel og allergivenlig 

Når du køber undertøj fra Lundhags, er du garanteret, at ulden er mulesing-fri, som et led i Lundhags store fokus på bæredygtighed, dyrevelfærd og sociale ansvarlighed. 

Mulesing betyder, at fåret får skåret en hudfold af bagdelen, for at undgå at spyfluer lægger æg der. Det foregår ofte uden bedøvelse, og det kan tage op til fire uger at hele. Flere og flere lande har forbudt mulesing, og som forbruger kan du med fordel tjekke op på, om der er anvendt mulesing i produktionen.  

Alt tøj fra Lundhags er garanteret fri for mulesing, så du kan trygt købe Lundhags undertøj med god samvittighed. 

Shop Lundhags undertøj online hos OutdoorXperten

Til vandreturen, fisketuren, jagten, skiferien eller bare en dag derhjemme, er Lundhags undertøj et sikkert og meget komfortabelt valg. Vi har både varmt undertøj til herrer og damer, langærmede og kortærmede undertrøjer og lange underbukser, som du kan bruge for sig selv eller under en T-shirt, tyk trøje eller jakke, hvis du har brug for ekstra varme. 

Du finder nemt, hvad du skal bruge, hos os. Shop Lundhags undertøj i dag, og modtag din pakke inden for 5 hverdage. 

© 2015 Outdoorxperten.dk. All Rights Reserved.