Stanley Termokrus & termokopper

Vis som Gitter Liste

4 varer

Faldende orden
pr. side

Stanley termokrus og termokopper

I 1913 fik en klog mand ved navn William Stanley Jr. den fremragende idé at kombinere vakuum-isolering med hårdført stål og skabe det, der blev startskuddet til et over 100 år langt eventyr, der endnu ikke har nået sin ende. Produktet var en termokande, og en ret karakteristisk én af slagsen. Den havde en helt særlig grøn farve, og mange af vores bedste- og oldeforældre har den stadig stående på køkkenhylden derhjemme. 

 

Termokanden blev så stor en succes, at William straks gik i gang med at udvikle nye produkter, så sortimentet i dag består af alt fra lommelærker til kaffebryggere. Udover termokanden er et af Stanleys mest populære produkter deres praktiske termokrus og termokopper, der kan holde alt fra vand, kaffe, te og kakao varmt i timevis. Termoeffekten virker ligeledes på kolde væsker. Her anbefaler vi Stanley termoflasker, der egner sig perfekt som drikkedunke. 

 

I virksomhedens begyndelse fandtes produkterne kun i én farve, men sidenhen har farveudvalget udviklet sig til også at omfatte bl.a. rød, blå, hvid og sort. Du kan altså vælge lige præcis den farve på din Stanley kop, du har lyst til, så den matcher din stil og dit humør. Vælg din favorit i dag, og slip for kold kaffe med et termokrus fra Stanley.

 

Termokrus til morgenkaffen, på farten og i tasken

Det ligger nok lidt i navnet OutdoorXperten, at vi er specialister i ting og sager til outdoor og friluftsliv. Det betyder dog ikke, at vores produkter ikke kan bruges til andre ting – nærmest tværtimod. Produkterne i vores sortiment er nemlig af superhøj kvalitet, da der ofte stilles meget høje krav til outdoortøj og -udstyr. Derfor er produkterne til alle, der gerne vil betale lidt ekstra for god kvalitet. 

 

På samme måde er en Stanley kop ikke kun god til vandring, fiskeri eller jagt, men tjener også alverdens andre formål i situationer, hvor folk skal have fragtet deres varme drik fra A til B. Mange bruger dagligt deres Stanley termokrus til at holde kaffen varm på køreturen i skole eller til arbejde om morgenen. Andre bruger dem til lange gåture i skoven med venner og veninder. Og så anvendes de også flittigt blandt håndværkere på f.eks. byggepladser, hvor der ikke altid lige er et køkken og en elkedel tilgængelig. 

 

Kopperne egner sig altså til mere end bare rundt om lejrbålet og den velfortjente pause midt på vandreturen. Men hvis du alligevel skal ud i det fri, så er Stanley det oplagte valg.

 

Kog vand over åben ild

Når du tager afsted hjemmefra, er det nemt at koge vand i elkedlen og tage med i dit Stanley termokrus eller din Stanley termokande. Men hvad gør du på dag 2, hvor du vågner op i et telt uden strøm? Her kommer stormkøkkenet ind i billedet.

 

Der findes flere brands, der giver mulighed for at koge vand hurtigt og effektivt uden det store besvær, herunder:

 

 

Trangia og Primus er to af de mest populære valg inden for stormkøkkener, da de ikke fylder ret meget og giver mange muligheder for madlavning ved hjælp af enten gas eller sprit, som du medbringer hjemmefra. Begge dele fylder selvfølgelig en smule ekstra, men er til gengæld ekstremt nemt og hurtigt at tænde og kræver ingen øvelse. 

 

Petromax har en lille stålbeholder, som skal fyldes med små grene og kviste, som du sætter ild til, og derefter placerer du kedlen ovenpå, som varmer vandet op på få minutter. Denne løsning er smart om sommeren, hvor alt er tørt, men når det bliver fugtigt i skovbunden, kan det være svært at finde optændingsbrænde, og det der er, er svært at antænde. 

 

Jetboil er et komplet stormkøkken, der skal påmonteres en gasbrænder, der let antændes og justeres, hvilket giver gode muligheder for madlavning. Jetboil koger en halv liter vand på 1,5 minut, så med sådan en har du altså vand til kaffe på ingen tid! 

 

Dit valg af udekøkken afhænger af dine personlige præferencer og dit budget, men fælles for dem alle de, at de lynhurtigt kan give dig kogende vand til kaffen, så du kan få fyldt din Stanley kaffekop eller dit Stanley krus. 

 

Stanley termokrus med og uden hank

Kopperne kommer i to modeller, en med hank og en uden. 

 

Modellen med hank er en såkaldt Camp Mug, der er perfekt til den første kop, hvor den varme drik er frisklavet. Den holder på varmen i 1,5 time, så du kan nyde din kop i ro og mag, uden den bliver kold. Stanley Camp Mug har en kapacitet på 0,35 liter. 

 

Den anden model, Travel Mug, er høj og slank som de fleste to-go-termokopper, du ser i dag. Her får du to kapacitetsmuligheder, enten 0,35 liter eller 0,47 liter og varmeisolering i op til 7 timer. Perfekt til når du skal have den varme drik med på tur eller i bilen, da modellen passer til de fleste kopholdere.

 

Find dit Stanley krus her

Føler du dig overbevist om, at du skal have fingrene i et termokrus fra Stanley, så er det bare at vælge model og farve, lægge i kurven og betale. Hos os kan du betale med både kreditkort, PayPal, MobilePay og Viabill, så der er en betalingsmulighed for alle.

 

Hop med på Stanley-vognen ligesom tusindvis af andre outdoorentusister, og tag del i begejstringen. 

© 2015 Outdoorxperten.dk. All Rights Reserved.