Trangia Cover F25 Large

69,00 kr.
På lager
SKU
50-030SS21

Cover F25 Large er en let og slidstæk opbevaringspose med snørelukning, specielt designet til Trangiakøkkener i 25 Serien. Den fungerer som en beskyttende og praktisk løsning til opbevaring og transport af pander og gryder eller andre småting.

Cover F25 Large er lavet af holdbart og letvægtigt materiale, der beskytter pander og gryder mod støv, snavs og ridser, når de ikke er i brug. Da posen let kan vaskes kan du med fordel pakke køkkengrejet ned direkte efter brug og vente med opvasken til senere. 

Med en pande placeret inde i Cover F25 Large, kan den også fungere som et praktisk bakke til servering eller til opbevaring af madvarer eller køkkenredskaber under madlavning eller spisning i naturen.

Passer til Trangiakøkkener fra 25-serien
Fremstillet i Kina
Materiale: 150D polyester oxford
Mål: 340 x 320 mm
Vægt: 26 g

 

Navnet Trangia stammer fra landsbyen Trång. John valgte at fjerne cirklen over "a" og derefter tilføje "ia" (IA= aluminium). I årtier har navnet været en af ​​outdoor-branchens stærkeste mærker både i Sverige og internationalt. Trangia repræsenterer lang erfaring, solid kompetence og moderne design. Trangia køkkenet som produkt, har udviklet sig i løbet af sine 60 år. Trangia-køkkenet fremstilles stadig i Sverige, i samme landsby, hvor John E Jonsson startede virksomheden for 90 år siden. Nærheden til bjergverdenen har gjort praktiske tests i hårde vejrforhold en naturlig del af virksomheden. Detaljerne er blevet moderniseret, og funktionen er optimeret over tid. Men det originale, geniale design er stadig nøglen til dagens succesfulde Trangia køkken.

© 2015 Outdoorxperten.dk. All Rights Reserved.