Trail Organic Food Vegan Ratatouille Pasta
Trail Organic Food Vegan Ratatouille Pasta med små søde peberfrugter, et strejf af hvidløg og tomater, forsigtigt stuvet og krydret med oregano, rosmarin, bønner og chili, blandet med små Mezze Penne pasta. Nyd denne veganske klassiker fra det franske køkken.
Nikolaj Kirk og Mikkel Maarbjerg er de to drivkræfter og kokke bag "Trail Organic Food". Alle opskrifter er tilberedt af 100% økologiske råvarer og er frysetørret og pakket i Danmark.
Trail Organic Food er for dig som sætter pris på kvalitet uden skjulte e-numre.
Tilberedning:
Åbn posen, fjern iltabsorberen, tilsæt 380 ml kogende vand.
Luk posen grundigt, lad den stå i 10 min.
Rør rundt og nyd.
Ingredienser: Til 100 g tørt produkt bruges 177 g pasta* (gryn af hård hvede*), 104 g tomat*, løg*, 12 g aubergine*, 12 g squash*, rapsolie*, sorte bønner*, kidneybønner*, 9 g peberfrugt*, tomatkoncentrat*, salt, majsstivelse*, hvidløg*, paprika*, gulerod*, purløg*, blomkål*, broccoli*, fennikel*, savoykål*, selleri*, sukker*, persille*, oregano*, rosmarin*, chili*, krydderier*.
* = økologisk
ALLERGENER: KAN INDEHOLDE SPOR AF BYG, ÆG OG SOJA
Indhold: 125 g
Portionsstørrelse 505 g
Kalorier pr. servering 594 kcal.
Næringsindhold pr 100 g tilberedt:
Energi: 497 kJ/118 kcal
Fedt 3,2 g
– heraf mættede fedtsyrer 0,3 g
Kulhydrater 18 g
– heraf sukkerarter 2,1 g
Protein 3,4 g
Salt 0,45 g