KUNDESERVICE TLF. 97 31 27 10 HVERDAGE 10-18.00 + WEEKEND 10-18

FRAGT KUN KR. 15,- FRAGT OG RETUR KUN KR. 20,-      

The North Face Verto Micro Jacket W - Dame

Varenummer:T92S8BSS17-TNF Black
The North Face Verto Micro Jacket W - Dame
Varenummer:T92S8BSS17-TNF Black

 

Pris: 1.799,00 kr - DU SPARER 25%

Specialpris 1.349,25 kr

Størrelsesguide

* Påkrævede felter

Pris: 1.799,00 kr - DU SPARER 25%

Specialpris 1.349,25 kr

     

FRAGT KUN KR. 15,- FRAGT OG RETUR KUN KR. 20,-

Beskrivelse

Detaljer

Få mere ud af kolde eventyr med The North Face Verto Micro Jacket til damer, som på bedstevis kombinere det bedste fra gåsedun og syntetiske PrimaLoft hulfiber isolering®. Denne kombination gør at man i Verto Micro Jacket opnår en fantastisk isolering, høj bevægelsesfrihed og et unikt design.

Jakken er produceret med en overflade i slidstærkt nylon og åndbart polyester, som er syet in en rør-konstruktion, for at holde isoleringen på plads, så den ikke klumper sammen. Derudover har hele overfladen fået en ProDown behandling, som får den til af afvise vand, vind og snavs. Isoleringen består på kroppen af varme RDS godkendte gåsedun i en fill power 800, som sikre at der er mest mulig varme inde på kroppen. For at opnå et øget bevægelsesfrihed er ærmerne isoleret med det innovative PrimaLoft® Gold hulfibermateriale, som via små oppuste fiber sikre end god isolering og bevægelse. Denne kombination gør at man på kroppen får en øget isolering, mens ærmer holdes mere bevægelige og åndbare.

Derudover byder The North Face Verto Micro Jacket Women på en ekstra høj krave, som via dun isoleringen lukker godt af omkring halsen. På fronten har jakken to håndlommer med lynlås, og ærmer er lavet med elastik kant. Det lette materiale og isolering, gør at jakken nemt kan komprimeres og pakkes ned i en rygsæk. 

Yderligere information

Specifications

Materialer:

Overflade: 85% nylon & 15% polyester.

Isolering krop: 100% RDS godkendte gåsedun 800 fill power.

Isolering ærmer: PrimaLoft® Gold 60 g/m2.

Vægt: 320 gram (Str. M).

Vi bruger cookies

Cookies er nødvendige for at få hjemmesiden til at fungere, men de giver også info om hvordan du bruger vores hjemmeside, så vi kan forbedre den både for dig og for andre.

Acceptér