JULEGAVER BYTTES INDTIL 7. JANUAR 2020                  KUNDESERVICE TLF. 97 31 27 10 HVERDAGE 10-17.30 + WEEKEND 10-15                  FRAGT KUN KR. 15,-                             

The North Face W Aphrodite 2.0 Capri Short - Dame

Varenummer:2UO6SS19siltgrey
The North Face W Aphrodite 2.0 Capri Short - Dame
Varenummer:2UO6SS19siltgrey

 

Pris: 549,00 kr - DU SPARER 25%

Specialpris 411,75 kr

Størrelsesguide
IKKE PÅ LAGER
  • FRAGT KUN KR. 15,- 
  • KØB JULEGAVERNE NU OG BYT INDTIL D. 7. JANUAR 2020
Beskrivelse

Detaljer

The North Face W Aphrodite 2.0 Capri Short til damer er blevet opdateret med et nyt design. Sommershorts i capri-længde fra amerikanske The North Face produceret i et let og åndbart materiale der gør dem oplagte til brug på meget varme sommerdage eller til aktiv vandring i bjerge. Derudover hjælper det innovative FlashDry-XD materiale med at holde svedlugte væk og får materialet til at tørre hurtigere.

The North Face Aphrodite 2.0 shorts er produceret i en kombination af slidstærkt nylon og mere fleksibelt elastane, som er med til øge bevægelsesfriheden i materialet. Alle syninger er lavet i ekstra stærke tre-vævs konstruktion, som gør dem mere holdbare, men en snor rundt i talje kanten sikre god pasfrom. Derudover byder shortsne på to håndlommer og en skjult lynlåslomme på højre lår.  

Yderligere information

Specifications

Materialer:

Nylon: 95%.

Elastane: 5%.

 

Vi bruger cookies

Cookies er nødvendige for at få hjemmesiden til at fungere, men de giver også info om hvordan du bruger vores hjemmeside, så vi kan forbedre den både for dig og for andre.

Acceptér