JULEGAVER BYTTES INDTIL 7. JANUAR 2020                  KUNDESERVICE TLF. 97 31 27 10 HVERDAGE 10-17.30 + WEEKEND 10-15                  FRAGT KUN KR. 15,-                             

Smartwool PhD Outdoor Light Crew Uldstrømper - Herre

Varenummer:b01069003FW18charcoal
Smartwool PhD Outdoor Light Crew Uldstrømper - Herre
Varenummer:b01069003FW18charcoal

 

Pris: 189,00 kr - DU SPARER 20%

Specialpris 151,20 kr

* Påkrævede felter

Pris: 189,00 kr - DU SPARER 20%

Specialpris 151,20 kr

  • FRAGT KUN KR. 15,- 
  • KØB JULEGAVERNE NU OG BYT INDTIL D. 7. JANUAR 2020
Beskrivelse

Detaljer

Smartwool PhD Outdoor Light Crew herrestrømper er lavet i tynd teknisk marine uld, som gør dem oplagt til brug under varme vejrforhold. De er desginet i en tætsiddende pasform med en mild polstring under foden og med ventilerede områder, som opretholder åndbarheden. Dertil er Smartwool PhD Outdoor Light Crew herrestrømperne produceret uden syninger og i det særlige Indestructawool™ design. Det betyder at strømperne har forstærkninger på de mest udsatte slidområder i polyamid, som gør materialet mere slidstærk og øger komforten.

Den overordnede pasform og komfort er højnet via det forbedrede 4-Degree Elite Fit System® som består af fire separate, elastiske bånd omkring ankelen, ned langs siden af foden på både inder- og yderside og så i et kryds hen over vristen, hvilket resulterer i en helt fantastisk pasform.

Mesh Ventilation Zones™, der øger sokkens åndbarhed er placeret forrest og på hver side af vristen. Desuden er øverst på vristen placeret en Contour Flex Zone™, der sikrer optimal bevægelsesfrihed. Virtually Seamless™ -konstruktion omkring tæerne - Her er ingen generende syninger. Alt i alt, komforten i strømperne er sublim.

Yderligere information

Specifications

Materiale: 56% Merino Uld/41 % Nylon/3% Elastane.
 
Mesh Ventilation Zones™.

Contour Flex Zone™.

4-Degree Elite Fit System®.

Indestructawool™ -teknologi.

Vi bruger cookies

Cookies er nødvendige for at få hjemmesiden til at fungere, men de giver også info om hvordan du bruger vores hjemmeside, så vi kan forbedre den både for dig og for andre.

Acceptér