Primal Revel FlyLab Acid Fluesæt #5

3.099,00 kr.
På lager
SKU
RA_OUTFIT1SS23

Primal Revel Fluesæt er virkelig et lækker sæt hvor man virkelig får en super stang med tilhørende fluehjul. Stangen har en lækker mellem hurtig aktion hvilket giver dig lidt mere power. Sættet vil egne sig virkelig godt til fx søen, de mindre åer og lej fjordfiskeri efter ørreder. Hjulet har en stærk og solid bremse så du kan håndtere store fisk. Hjulet fra FlyLab er monteret med en standard WF-line fra samme firma. Super begyndersæt som du virkelig kan have glæde af i mange år.

Primal Revel er en virkelig lækkerfluestang hvor der er kræset for detaljerne. Her får du en fluestang hvor du virkelig får en flot men også en virkelig godt kastende stang. Stangen har en lidt hurtigere aktion hvilket giver godt kast med mulighed for en flot præsentation af din flue. Revel fluestangen er lavet til ørred fiskeriet men vi tænker at den kan gøre glæde til stort set alle former for fiskeri. Med til stangen følger der et Codura stangrør med bærestrop. Stangen er 4 delt og der er kun fight-butt på klasse 7 og 8.

FlyLab NZT er en WF line som er designet til at være let at kaste og så har den mange anvendelsesmuligheder. Så er du til fiskeri i åen med præcisionskast eller til de længere kast på kysten så har denne line lidt af det hele. Linen er ca. 30 meter langt og har et hoved længde på 14 meter. Line har en flot oliven farve så den skræmmer mindst muligt.

FlyLab Acid er et yderst stærk hjul som har en yderst fornuftig bremse. Hjulet er lavet i maskinskåret aluminium og spolen på hjulet er V skåret hvilket giver den en lidt højere line kapacitet. Bremsen i hjulet er forseglet så der er mindre vedligehold.

Model:

Diameter:

Bredde:

Vægt:

Line Kapacitet:

Acid 5/6

86mm

36mm

127gr

50 yds 20#

Acid 7/8

94mm

38mm

134gr

75 yds 20#

Acid 9/10

106mm

40mm

166gr

100 yds 30#

© 2015 Outdoorxperten.dk. All Rights Reserved.