Primal Conquest FlyLab Exo Fluesæt #6

1.999,00 kr.
På lager
SKU
CE_OUTFIT6SS23

Primal Conquest Fluesæt #6 er et super valg hvis du godt kan lide at fiske med streamers i vores vandløb, på kysten eller i søen. Her får du et sæt hvor alsidigheden er virkelig høj. På stangen er der monteret et Exo FlyLab Fluehjul samt en standart WF-flueline.

Primal Conquest er en prisvenlig fluestang som har alt hvad man behøver når man vil give sig i kast med fluefiskeriet. Denne stang er designet til at være yderst brugervenlig grundet sine tilgivende kasteegenskaber. Så her får du en stang som vil være et godt valg til fiskeri i de mindre åer, kyst og søen. Med til stangen følger der er codura stangrør med bærestrop. Stangen er 4 delt.

FlyLab NZT er en WF line som er designet til at være let at kaste og så har den mange anvendelsesmuligheder. Så er du til fiskeri i åen med præcisionskast eller til de længere kast på kysten så har denne line lidt af det hele. Linen er ca. 30 meter langt og har et hoved længde på 14 meter. Line har en flot oliven farve så den skræmmer mindst muligt.

FlyLab Exo fluehjul er et godt valg hvis du gerne vil have et pålideligt hjul til fornuftig pris. Hjulet har et flot design og er maskinskåret i aluminium. Super lækkert hjul til en virkelig fornuftig pris.

Model:

Diameter:

Bredde:

Vægt:

Line Kapacitet:

Exo 3/4

72mm

35mm

124gr

50 yds 20#

Exo 5/6

86mm

35mm

134gr

75 yds 20#

Exo 7/8

94mm

35mm

149gr

100 yds 20#

© 2015 Outdoorxperten.dk. All Rights Reserved.