FRAGT INCL RETURLABEL KUN KR. 20,-                  KUNDESERVICE TLF. 97 31 27 10 HVERDAGE 10-17.30 + WEEKEND 10-15                                               

MJM Didi Wax Cotton Hat - Unisex

Varenummer:10033FW18browncheck
MJM Didi Wax Cotton Hat - Unisex
Varenummer:10033FW18browncheck

 

499,00 kr
Størrelsesguide

* Påkrævede felter

499,00 kr
  • FRAGT KUN KR. 15,- 
Beskrivelse

Detaljer

MJM Didi Wax Cotton Hat - Unisex model til både mænd og kvinder. Outdoor-hat, fremstillet i utraditionelt, ternet vokset bomuld - Genuine Oilskin, der er vandafvisende og let at vedligeholde. Formen på skyggen er ellipseformet så den er lidt bredere foran og bagtil. Den brede nakkeskygge gør det sværere for vandet at løbe ned i nakken. Hatten har bomuldsforing

Materiale: Genuine Oilskin - Vokset bomuld, 100%

Foring: 100% bomuld

Yderligere information

Specifications

Næsten alle MJM’s hatte produceres i Italien og fremstilles af de bedste stof- og stråmaterialer fra hele verden. I hatteproduktionen bruges bl.a. materialer som Harris Tweed, Shetland wool, ruskind, økologisk bomuld, ægte læder og Panama strå m.fl.. Mange hatte kommer desuden med specielle features, såsom Earlaps, Genuine Oilskin, Water Resistens, Cooling feature og SPF med UV blocking osv.

Så hvad enten du er til den stilfulde filthat eller en moderne sixpence, er kvaliteten og komforten altid i top, når du handler MJM.

Vi bruger cookies

Cookies er nødvendige for at få hjemmesiden til at fungere, men de giver også info om hvordan du bruger vores hjemmeside, så vi kan forbedre den både for dig og for andre.

Acceptér