COVID-19: OUTDOORXPERTEN.dk kører som normalt og pakker sendes med dag til dag levering.

×

HURTIG LEVERING OG BILLIG FRAGT KR. 22,-    KUNDESERVICE: MANDAG - FREDAG 10-19.00 - LØRDAG/SØNDAG: 10-19                              

Merrell Terran Lattice II Sandal - Dame

Varenummer:m55318SS21black
Merrell Terran Lattice II Sandal - Dame
Varenummer:m55318SS21black

 

Pris: 699,00 kr - DU SPARER 39%

Specialpris 425,00 kr

Størrelsesguide

* Påkrævede felter

Pris: 699,00 kr - DU SPARER 39%

Specialpris 425,00 kr

  • FRAGT KUN KR. 22,-       
Beskrivelse

Detaljer

Merrell Terran Lattice II - Damesandal i farven Black med åndbar mesh og læder. Justeres hurtigt på flere punkter til optimal komfort og fit. God stabilitet i svangen og luftpude i hælen som absorberer stød.

  • Nubuck læder overdel
  • Hook og loop closure system til hurtig justering
  • Åndbar meshforing
  • Microfiber blød fodseng
  • Remember Me™ fodstamme i skum tilpasser sig foden
  • Nylonremme
  • Merrell luftpude i hælen absorberer chok og tilføjer stabilitet
  • Vægt: 

Yderligere information

Specifications

Fra de allerførste specialfremstillede vandrestøvler til de nyeste produktinnovationer, fremstiller Merrell alle deres produkter med fire kerneværdier i tankerne: Komfort, holdbarhed, design og alsidighed. Det drejer sig om at fjerne forhindringerne i at nyde livet udendørs.

Komfort
Merrell mener, at det, du elsker, skal føles godt, både mentalt og fysisk. At bestige Everest er hårdt nok uden vabler på størrelsen af pandekager på dine fødder! Merrell gør alle produkter så behagelige som muligt.

Design
Alle produkter fra Merrell er fremstillet til at se rigtige, føles rigtigte og udføre deres formål rigtigt. Skønhed kommer ikke kun indefra! Alle produkter er gennemtestede for at sikre, at form, følelse og funktionalitet alt sammen imødekommer Merrellls høje standarder.

Holdbarhed
Merrell står for holdbare produkter med høj ydeevne, der varer ved. Ligesom Stoneheng. Ligesom mummificeret King Tut. Merrell udvikler stabile og slidstærke produkter til de hårdeste forhold.

Alsidighed
Støvler lavet til at gå i, løbe i, vandre i og klatre bjerge i - Eller bare til daglig brug, velsiddende og passende til en bred vifte af forskellige mennesker til en bred vifte af forskellige eventyr. Merrell er banebrydende multisports-teknologi! God fornøjelse