HURTIG LEVERING OG BILLIG FRAGT KR. 22,-    KUNDESERVICE: MANDAG - FREDAG 10-18.00 - LØRDAG/SØNDAG: 10-18                               

Merrell Siena Sandal - Dame

Varenummer:M36504SS21Navy
Merrell Siena Sandal - Dame
Varenummer:M36504SS21Navy

 

Pris: 799,00 kr - DU SPARER 41%

Specialpris 475,00 kr

Størrelsesguide

* Påkrævede felter

Pris: 799,00 kr - DU SPARER 41%

Specialpris 475,00 kr

  • FRAGT KUN KR. 22,-       
Beskrivelse

Detaljer

Merrell Siena sandaler til kvinder i flot Navy farve med lys bund. En klassiker, og en af Merrells mest anerkendte sandaler. Let og yderst behagelig damesandal med god støtte i svangen så fødderne ikke bliver trætte selv når den benyttes som vandresandal eller blot som sommersandal.

Produceret i Nubuck læder. Q-form sål, som er lavet specielt til kvindefødder.

Ekstra støtte ved svang og på ydersiden af foden.

Ekstra stødabsobering under forfodsknogle og hæl.

Mellemsål i stødabsorberende EVA skum og Merrell AIR i hælen.

Slidsål i slidstærkt gummi med godt greb i glatte overflader.

Velcro-remmene kan justeres over vrist og ved hæl. Antibakterie- og lugtbehandlet med Aegis®.

Yderligere information

Specifications

Fra de allerførste specialfremstillede vandrestøvler til de nyeste produktinnovationer, fremstiller Merrell alle deres produkter med fire kerneværdier i tankerne: Komfort, holdbarhed, design og alsidighed. Det drejer sig om at fjerne forhindringerne i at nyde livet udendørs.

Komfort
Merrell mener, at det, du elsker, skal føles godt, både mentalt og fysisk. At bestige Everest er hårdt nok uden vabler på størrelsen af pandekager på dine fødder! Merrell gør alle produkter så behagelige som muligt.

Design
Alle produkter fra Merrell er fremstillet til at se rigtige, føles rigtigte og udføre deres formål rigtigt. Skønhed kommer ikke kun indefra! Alle produkter er gennemtestede for at sikre, at form, følelse og funktionalitet alt sammen imødekommer Merrellls høje standarder.

Holdbarhed
Merrell står for holdbare produkter med høj ydeevne, der varer ved. Ligesom Stoneheng. Ligesom mummificeret King Tut. Merrell udvikler stabile og slidstærke produkter til de hårdeste forhold.

Alsidighed
Støvler lavet til at gå i, løbe i, vandre i og klatre bjerge i - Eller bare til daglig brug, velsiddende og passende til en bred vifte af forskellige mennesker til en bred vifte af forskellige eventyr. Merrell er banebrydende multisports-teknologi! God fornøjelse