HURTIG LEVERING OG BILLIG FRAGT KR. 22,-    KUNDESERVICE: MANDAG - FREDAG 10-18.00 - LØRDAG/SØNDAG: 10-18                               

Merrell Sandspur Lee Slide Sandaler - Herre

Varenummer:m94503SS20black
Merrell Sandspur Lee Slide Sandaler - Herre
Varenummer:m94503SS20black

 

Pris: 649,00 kr - DU SPARER 31%

Specialpris 450,00 kr

Størrelsesguide
IKKE PÅ LAGER
  • FRAGT KUN KR. 22,-       
Beskrivelse

Detaljer

Merrell Sandspur Lee Slide Men - Herre Sandaler med overdel i skind og Lycra® neoprenforing. Komfortabel sandal med læderoverdel og neoprenforing, der sikrer et godt fit og høj komfort. Mellemsålen er M Select TM FRESH med lugt kontrol og slidstærk M Select Grip ydersål giver et super greb i underlaget. 

  • Materiale: Skind
  • M Select ™ FRESH mellemsål, antimikrobiel behandling reducerer lugt
  • Lycra® neoprenfor polstret komfort
  • Komprimeringsstøbt EVA mellemsål for stabilitet og komfort
  • Merrell luftpude i hælen absorberer stød og giver stabilitet
  • M Select ™ GRIP ydersål

Outsoles deliver durable, highly
slip-resistant stability on wet and dry
ground, over mixed terrain.

Yderligere information

Specifications

Fra de allerførste specialfremstillede vandrestøvler til de nyeste produktinnovationer, fremstiller Merrell alle deres produkter med fire kerneværdier i tankerne: Komfort, holdbarhed, design og alsidighed. Det drejer sig om at fjerne forhindringerne i at nyde livet udendørs.

Komfort
Merrell mener, at det, du elsker, skal føles godt, både mentalt og fysisk. At bestige Everest er hårdt nok uden vabler på størrelsen af pandekager på dine fødder! Merrell gør alle produkter så behagelige som muligt.

Design
Alle produkter fra Merrell er fremstillet til at se rigtige, føles rigtigte og udføre deres formål rigtigt. Skønhed kommer ikke kun indefra! Alle produkter er gennemtestede for at sikre, at form, følelse og funktionalitet alt sammen imødekommer Merrellls høje standarder.

Holdbarhed
Merrell står for holdbare produkter med høj ydeevne, der varer ved. Ligesom Stoneheng. Ligesom mummificeret King Tut. Merrell udvikler stabile og slidstærke produkter til de hårdeste forhold.

Alsidighed
Støvler lavet til at gå i, løbe i, vandre i og klatre bjerge i - Eller bare til daglig brug, velsiddende og passende til en bred vifte af forskellige mennesker til en bred vifte af forskellige eventyr. Merrell er banebrydende multisports-teknologi! God fornøjelse