Fjällräven Badge Långtradarkeps

303,20 kr. DU SPARER 20% 379,00 kr.
På lager
Kun %1 tilbage
SKU
78152SS24navy

Fjällräven Badge Långtradarkeps Kasket - Unisex Kasket. Fremstillet i let og luftig G-1000 Eco på fronten og mesh. Kasketten har Fjällräven emblem på fronten og justering med et metalspænde bagpå. Perfekt til lange ture i bil eller vandreture i solrige og varme klimaer, da den giver skygge for dit ansigt uden at du overophedes. 

Materiale: G-1000 Eco, 65% genanvendt polyester, 35% organisk bomuld.

Fjällräven badge på fronten.
Justerbar med et metalspænde bagtil.
Vægt: 70 g i str S/M

Produktfamilie: Övik

Övik = Traditionel Outdoor

Med deres klassiske stil er Övik-produkterne lige så velegnede til vandreture – f-eks. i Skuleskogens nationalpark – som til hverdagen hjemme i byen. Övik er i daglig tale navnet på Fjällrävens hjemby Örnsköldsvik. Denne kystby i det nordlige Sverige ligger i området Höga Kusten, der er blevet optaget på UNESCOS verdensarvsliste, og byen og dens billedskønne omgivelser inspirerer til et aktivt friluftsliv.

Derfor har Övik naturligvis også givet inspiration til at skabe Övik-serien med dens funktionelle og alsidige produkter til alment friluftsliv. Funktionsstoffet G-1000 går igen i næsten alle Övik-produkter, især i overtøjet. Skjorter, T-shirts, hatte og trøjer er fremstillet af naturlige fibre såsom uld og bomuld, og der er som regel tale om økologisk materiale.

Fokuspunkterne i Ôvik Serien er:

Tradionel og klassisk snit

G-1000 funktionalitet

Alsidighed i brug

© 2015 Outdoorxperten.dk. All Rights Reserved.