LifeStraw Peak Series Straw Personal Filter

190,00 kr. DU SPARER 24% 249,00 kr.
På lager
Kun %1 tilbage
SKU
lspspSS23mountainblue

LifeStraw Peak Series Straw Personal Filter er en personlig vandfilterenhed, der er designet til at give dig rent drikkevand, uanset hvor du befinder dig. Den er let og bærbar og kan med fordel bruges til vandreture, camping, rejser eller i nødsituationer.

Vandfilteret er bygget på LifeStraw's avancerede teknologi, som filtrerer op til 99,9999% af bakterier og 99,9% af parasitter fra vandet. Det betyder, at du kan drikke vand fra en flod, sø eller vandhul, uden at skulle bekymre dig om potentielt farlige mikroorganismer.

LifeStraw Peak Series Straw Personal Filter er fremstillet i holdbare og miljøvenlige materialer, der kan genanvendes, og det kræver ingen batterier eller elektricitet for at fungere. Det har også en høj flow rate, hvilket betyder, at det kan filtrere vand hurtigt og effektivt.

En af fordelene ved LifeStraw Peak Series Straw Personal Filter er, at den er nem at bruge. Du skal bare dyppe den ned i vandet og suge gennem mundstykket. Det er også nemt at rengøre og vedligeholde, og det kan filtrere op til 4.000 liter vand, før du skal skifte filteret.

LifeStraw Peak Series Straw Personal Filter er en fantastisk løsning til at sikre rent drikkevand i situationer, hvor du ikke kan stole på kvaliteten af det vand, du finder.

Forbedret mikrofilterydelse hjælper med at reducere tilstopning fra sand og giver en bedre flowhastighed
Ultralet og holdbar til backup-hydrering, nødsituationer eller på farten
Ubegrænset holdbarhed betyder, at du ikke behøver at bekymre dig om, hvor længe den har ligget ubrugt i din oppakning.
Meget alsidig: Kan også fastgøres til de fleste vandflasker med aftagelig gevindbundlåg
Langtidsvirkende membranmikrofilter holder op til 4.000 L vand. Det er nok drikkevand til en person i over 5 år!

 

© 2015 Outdoorxperten.dk. All Rights Reserved.