Facebook Pixel

Karesuando Unna Àksu Jaktyxa - Natur Jagtøkse

2.099,00 kr.
På lager
SKU
3638SS19

Karesuando Unna Àksu Jaktyxa leveres i gaveæske med hyster og diamantsliber og er en kvalitetsøkse til jagt, havearbejde og mindre træstykker. Unna er primært beregnet til at blive brugt i jagt situationer, eller som et perfekt værktøj i dit køkken. Den er desuden fremragende til udskæring i træ og til optændingsbrænde og altså ikke til decideret hugning af brænde.

Øksens hoved er fremstillet i rustfrit stål og det medfølgende hylster er designet således, at du i en håndevending kan placere øksen på rette sted i bæltet. Skæftet er fremstillet i smukt olieret birketræ. 

Materiale: Rustfrit stål, Olieret birketræ, Detaljer i Elg-ben, Rensdyr

Materiale Skede/Hylster: Koskind

Vægt ca. 310 gram

Længde: ca 230 mm

Øksen kommer i en gaveæske med hyster og diamantsliber.

Karesuando Kniven er navngivet efter samer-området Karesuando beliggende 250 km nord for polarcirklen, på samme breddegrad som det centrale Grønland og de nordligste dele af Canada. Karesuando har siden 1975 produceret knive og økser i højeste kvalitet - alle produkter er tilpasset og inspireret af områdets golde, arktiske klima, nordlyset og midnatssolen. Karesuando fremstiller ægte produkter formet af århundredgamle håndværkstraditioner og naturprodukter.

© 2015 Outdoorxperten.dk. All Rights Reserved.