FRAGT INCL RETURLABEL KUN KR. 20,-                  KUNDESERVICE TLF. 97 31 27 10 HVERDAGE 10-17.30 + WEEKEND 10-15                                               

Ivanhoe GY Dalum Uld Skirt - Dame Nederdel

Varenummer:1100479FW19grey
Ivanhoe GY Dalum Uld Skirt - Dame Nederdel
Varenummer:1100479FW19grey

 

1.099,00 kr

* Påkrævede felter

1.099,00 kr
  • FRAGT KUN KR. 15,- 
Beskrivelse

Detaljer

Ivanhoe GY Dalum Uld Skirt til damer i 100% filtuld med elastisk bred lining. Lomme på venstre side med diskret logo på nederste højre side af nederdelen. Match den med en Ivanhoe Poncho i samme farvefor et fuldendt look. 

Materiale: 100% filtuld 

Lomme på venstre side

Lille Ivanhoe-logo på fronten nederst.

Vægt: 330g.

Vedligeholdelse: Fjern snavs og pletter straks, når de forekommer, og hæng den udendørs på en bøjle. Det er kun en fordel, hvis det er i fugtigt vejr. Uld frastøder snavs og nedbryder bakterier og er dermed selvrensende og lugtfri. Hvis den ikke bliver ren efter en god luftning, kan det være tid til at vaske. Følg omhyggeligt rådene, du finder i sidesømmen.

Yderligere information

Specifications

Ivanhoe blev grundlagt i Gällstad i 1946, i den svenske tekstilindustriens vugge. Her, blandt dybe skove, krusende vandløb og spejlblanke søer, har befolkningen fremstillet tøj i århundreder og har efterladt  et væld af hemmeligheder og viden om fremstilling, materialer og metoder. Disse afspejles den dag i dag i Ivanhoes produktion. 

Vi bruger cookies

Cookies er nødvendige for at få hjemmesiden til at fungere, men de giver også info om hvordan du bruger vores hjemmeside, så vi kan forbedre den både for dig og for andre.

Acceptér