Hestra Moon Mitt

479,20 kr. DU SPARER 20% 599,00 kr.
På lager
Kun %1 tilbage
SKU
35101FW23black

Hestra Moon Luffer - Unisex model til damer og herrer. Fremstillet i fåreskind og polyamid og fyldt med blød og varmende Primaloft isolering. Perfekt til kolde dage, på skiferien eller til hverdag på vej til job og skole. Praktisk polyamidstof holder vind og vand ude, mens lammeskindsforstærkninger giver godt greb. Lige så behageligt på vinterture som på pisterne, hvor det quiltede design tilføjer en markant stil.

Alpine skihandsker er designet i klassisk, skandinavisk design til skiløbere, der ønsker en handske af høj kvalitet både inde og ude. Disse handsker er designet med behovene hos skiløbere og snowboardere i tankerne og fokuserer på kvalitetsmaterialer, varme og pasform.

Materiale: Fåreskind og Polyamid
Det fineste fåreskind kommer fra Etiopiens højland og er garvet og farvet i Napoli.
Fyld: Primaloft Gold, blød, dunlignende isolering med åndbare og varmende egenskaber. 100% polyester.
Foring: 100% Børstet polyester, Slidstærkt med en blød følelse. Den børstede overflade binder mere luft, hvilket giver en bedre isolering.
Vindtæt, vandafvisende og åndbar
Elastisk i håndleddet

 

WINDPROOF

HESTRA fremstiller og sælger flere typer handsker. Ski- og udendørshandsker er den største del af produktionen efterfulgt af arbejdshandsker. Design og udvikling foregår på hovedkvarteret i byen Hestra, Sverige. Handskerne fremstilles på egne fabrikker, og læder, stoffer, uld og andre materialer bliver nøje udvalgt. Dette giver Hestra fuld kontrol over produktionskæden og sikrer en høj kvalitet. I 2015 producerede Hestra omkring 2 millioner par handsker. Virksomheden har ca 45 ansatte på hovedkvarteret i Sverige og der er desucen datterselskaber i USA og Tyskland. Hestra sælger handsker til over 30 lande over hele verden.

© 2015 Outdoorxperten.dk. All Rights Reserved.