Hestra Army Leather Goretex 3 Finger

1.119,20 kr. DU SPARER 20% 1.399,00 kr.
På lager
Kun %1 tilbage
SKU
31462FW23black

Hestra Army Leather Goretex 3 Finger Skihandsker er en varm handske til skiløb i hårde vejrforhold. Designet med 3 fingre giver plads til masser af isolerende luft omkring hånden, samtidig med at en vis fingerspidsfølsomhed bevares. Syet i slidstærkt gedeskind og polyamidstof med formede fingre, som giver en fantastisk komfort og et godt greb. Den har et udtageligt blødt fleecefor med varm syntetisk isolering. Foret kan tages ud for at blive vasket eller tørret eller udskiftes med et af Hestras andre aftagelige liners. 

Modellen er en favorit i flere test takket være dens design og gennemtænkte detaljer. En høj manchet med snefang er perfekt, når du står på ski i løs sne, mens en håndledsrem mindsker risikoen for at miste en handske i et pludseligt vindstød. 

Army Leather GORE-TEX er en del af kollektionen af Alpine Pro handsker, som er inspireret af freeriders, bjergguider, instruktører og andre, der stiller høje krav til deres handsker. Skiløbere og ryttere, der kører i varieret bjergterræn og vejrforhold, finder den rigtige handske i denne kategori.

Materiale: Imprægneret gedeskind/HESTRA Triton vindtæt, vandafvisende og åndbar. 100% polyamid. 
Membran: GORE-TEX, tynd PTFE-membran, der opfører sig på samme måde som menneskelig hud. Det ånder, det vil sige at det frigiver overskydende varme og kropsfugt, samtidig med at det forhindrer indtrængning af eventuel fugt udefra. Vind- og vandtæt materiale. 38% polyamid, 62% ePTFE-GORE-TEX.
Foring: Bemberg, Slidstærkt mellemtungt 100 % polyester fleecefor, med blød og behagelig børstet overflade.
Fyld: G-Lof, meget tynd 100% polyesterfiber med exceptionel høj isoleringsevne, selv under våde forhold. Hurtigtørrende, åndbar og meget komprimerende.
Karabinhage
Elastik ved håndled
Snefang
Eagle Grip konstruktion, så de følger dine hænders naturlige kurve, hvilket giver et tættere og mere behageligt greb.

WATERPROOF

WINDPROOF

© 2015 Outdoorxperten.dk. All Rights Reserved.