COVID-19: OUTDOORXPERTEN.dk kører som normalt og pakker sendes med dag til dag levering.

×

HURTIG LEVERING OG BILLIG FRAGT FRA KR. 22,-    KUNDESERVICE MANDAG - FREDAG 10-18 - LØRDAG/SØNDAG 10-16                                

Haglöfs Trail Fuse Sko - Dame

Varenummer:498220SS19-True-Black/Magnetite
Haglöfs Trail Fuse Sko - Dame
Varenummer:498220SS19-True-Black/Magnetite

 

Pris: 799,00 kr - DU SPARER 31%

Specialpris 550,00 kr

Størrelsesguide

* Påkrævede felter

Pris: 799,00 kr - DU SPARER 31%

Specialpris 550,00 kr

  • FRAGT FRA KUN KR. 22,- 
Beskrivelse

Detaljer

Haglöfs Trail Fuse er en behagelig og komfortabel fritidssko, som både kan bruges under hverdagens udfordringer eller lange gåture på nye eventyr. Den er fremstillet i en let konstruktion og bygget med en række af løbegiganten Asics anerkendte teknologier.  

Trail Fuse dame er lavet med en overdel i polyester og syntetisk læder, som tilsammen skaber den optimale balance af slidstyrke, åndbarhed og komfort. Det syntetiske læderet holder skoens struktur på plads og sikre slidstyrke, mens polyesteren sikre en høj åndbarhed gennem strategiske placeret zoner.  

Fodsengen er er konstrueret i stødabsorberende EVA skum, som giver et god komfort tæt på foden og sikre at brugen ikke får ømme fødder. Sammen med fodsengen har skoen en mellemsål i en kombination af EVA skum og Asics anerkendte GEL materiale. Et særligt gummi materiale, som giver skoen både stabilitet, slidstyrke, komfort og ikke mindst en forbedret stødabsorbering.  

Ydersålen er fremstillet i slidstærkt og skridsikkert gummi, som sikre at brugen står godt fast. Dertil har ydersålen fået tilføjet Asics AHAR Plus gummi i hælen, som gør dem ekstra slidstærke og skridsikre på glatte og våde overflader. Derudover er Haglöfs Trail Fuse skoen ekstra beskyttet på slidområder, har god fleksibilitet og vejer kun 235 gram pr. sko i (dame) størrelse 38.

Yderligere information

Specifications

Materialer:

Overdel: Struktureret Polyester mesh og syntetisk læder. 

Fodseng: EVA skum.  

Mellemsål: EVA  skum + GEL™ zoner. 

Ydersål: Gummi med AHAR™ Plus hæl.

Vægt: 235 gram. pr. sko (Str. 38).