JULEGAVER BYTTES INDTIL 7. JANUAR 2020                  KUNDESERVICE TLF. 97 31 27 10 HVERDAGE 10-17.30 + WEEKEND 10-15                  FRAGT KUN KR. 15,-                             

Haglöfs Trail Fuse GT Sko - Dame

Varenummer:498240FW19-Hibiscus-Red/Brick-Red
Haglöfs Trail Fuse GT Sko - Dame
Varenummer:498240FW19-Hibiscus-Red/Brick-Red

 

Pris: 999,00 kr - DU SPARER 30%

Specialpris 700,00 kr

Størrelsesguide

* Påkrævede felter

Pris: 999,00 kr - DU SPARER 30%

Specialpris 700,00 kr

  • FRAGT KUN KR. 15,- 
  • KØB JULEGAVERNE NU OG BYT INDTIL D. 7. JANUAR 2020
Beskrivelse

Detaljer

Haglöfs Trail Fuse GT damesko er designet til fritidsaktiviteter og udstyret med en åndbar, vind- og vandtæt Gore-Tex membran, som holder fødderne tørre og komfortable hele dagen. Ligesom mange andre Haglöfs fodtøj, så er Trail Fuse GT også baseret på en række af løbegiganten Asics fantastiske teknologier. 

Trail Fuse GT har en overside i en kombination af mesh og syntetisk læder, som tilsammen skaber den perfekt balance mellem slidstyrke og åndbarhed. Herunder er de udstyret med en kraftig Gore-Tex membran, som gør dem både vand- og vindtætte med et vandsøjletryk på over 28.0000 mm. Derudover har overfladen fået en fluorocarbonfri overfladebehandling, som får materialet til at afvise snavs og vand i at trænge ind.

Mellemsålen byder på flere unikke Asics teknologier, som særligt er kendte fra deres løbesko. Derfor er hele sålen lavet i deres stødabsorberende EVA skum, som er gjort ekstra komfortabel med Asics GEL-zone i hælen. Ydersålen er tilmed lavet af Asics og består derfor af deres AHAR+ gummi, som både er slidstærkt og skridsikker på våde overflader. 

Yderligere information

Specifications

Overflade: Struktureret polyesternet og kunstlæder.

Membran: GORE-TEX® Extended Comfort.

Indlægssål: Formstøbt EVA.

Mellemsål: Formstøbt EVA + GEL™.

Ydersål: Gummiydersål med AHAR™ Plus på hæl.

Vægt: 520 gram (Str. 38).

 

Vi bruger cookies

Cookies er nødvendige for at få hjemmesiden til at fungere, men de giver også info om hvordan du bruger vores hjemmeside, så vi kan forbedre den både for dig og for andre.

Acceptér