COVID-19: OUTDOORXPERTEN.dk kører som normalt og pakker sendes med dag til dag levering.

×

VORES FYSISKE BUTIKKER ER PT LUKKET PGA COVID 19 - WEBSHOPPEN ER ÅBEN OG VI SENDER STADIG PAKKER HVER DAG - KUNDESERVICE DAGLIGT 10-16                                               

Haglöfs Näs Down Dunjakke - Herre

Varenummer:604412FW19-True-Black
Haglöfs Näs Down Dunjakke - Herre
Varenummer:604412FW19-True-Black

 

Pris: 2.999,00 kr - DU SPARER 50%

Specialpris 1.499,50 kr

Størrelsesguide

* Påkrævede felter

Pris: 2.999,00 kr - DU SPARER 50%

Specialpris 1.499,50 kr

  • FRAGT KUN KR. 15,- 
Beskrivelse

Detaljer

Haglöfs Näs Down dunjakke til herre er endnu en nyhed fra svenske Haglöfs, som er skabt til at beksytte kroppen i den kolde nordiske vinter. Näs Down dunjakken er derfor fyldt med en kraftig dunisolering og skabt i et enkelt design, som både kan bruges på nye vintereventyr eller blot som varm vinterjakke i hverdagen. 

Näs dunjakken er fresmtillet med en overflade i det slidstærke Pertex® yderstof, som både holder vinden ude og de små dun sikkert på plads inde i jakken. Materialet er fremstillet af 100% genanvnedt polyester og miljøvenligt blusign godkendt. Materialet har derudover fået en fluorocarbon fri DWR-overfladebehandling, som hold snavs og vand ude. Den er isoleret med en kraftig dunfyldning bestående af hele 85% dun og 15% fjer, som sikre at de små dun ikke falder sammen.  

For at øge slidstyrken og udgå skader på dun, så har jakken fået QuadFusion™ hulfiber isolering i zoner omkring skulder og slidområder. Den er udstyret med en kraftig isoleret hætte, som giver god beskyttelse mod vejret og holden på varmen.  

Derudover byder Haglöfs Näs Down dunjakken på trykknapper på fronten, fuld lynlås, to håndlommer med lynlås, indvendig sikkerhedslomme med lynlås, faconsyede ærmer manchetter med elastik. 

Den har en ryglængde på 80 cm. og vejer 930 gram i størrelse large. 

Yderligere information

Specifications

Pertex® Quantum, 100 % genanvendt polyester, duntæt taftstof med mat forside, 72 g/m² bluesign® godkendt

Isolering: 700 CUIN første kvalitets fyld i 85 % dun og 15 % fjer.

Sporbar dun og bluesign® godkendt.

Indeholder ikke tekstildele fra dyr.

Dunvægt: 160 g (Str. L).

Vægt: 930 gram (Str. L)

Vi bruger cookies

Cookies er nødvendige for at få hjemmesiden til at fungere, men de giver også info om hvordan du bruger vores hjemmeside, så vi kan forbedre den både for dig og for andre.

Acceptér