Haglöfs Musca -5 Sovepose

899,25 kr. DU SPARER 25% 1.199,00 kr.
På lager
Kun %1 tilbage
SKU
416210FW21-Midnight_Blue/Mint

Haglöfs Musca -5 sovepose er en varm, alsidig sovepose udstyret med alle de egenskaber man har brug for til en god nattesøvn ude i det fri. Den er fremstillet til at være ekstra isolerende rundt om bryst og fødder, mens den er mere tætsiddende omkring skuldre for at give et mere skræddersyet fit til kvinder. Soveposen er fyldt med Haglöfs eget, avancerede, højt ydende, syntetiske Tri-Fusion-fyld. Dette gør Haglöfs Musca -5 til en sovepose der tilbyder fremragende isoleringsevne ved en lav vægt.

Soveposen er designet i en klassik mumieform, som både giver øget isolering omkring bryst og fødder, mens der samtidig opnåes en forbedret komfort. Dertil er den lavet ekstra tætsiddende omkring skulderen, hvilket gør soveposen perfekt til kvinder og mindre personer. Den er syet i en forskudt konstruktion med ekstra isolering og med ergonomisk formet fodendekonstruktion. 

Derudover byder Haglöfs Musca -5 på ergonomisk formet hætte med elastik, tætsiddende fit, 3/4 lang lynlås med anatomisk formet runding med nem adgang, lynlås i venstre side, beskyttelsesflap på lynlåsens inderside, 2-vejs YKK-lynlås og to ophængsløkker. Den leveres med fire-vejs kompressionspose.

Materialer: 50D Polyester Ripstop For: 75D Polyester Fyld: Tri-Fusion®.

Komforttemperatur: +1 grader.

Ekstremtemperatur: -22 grader.

Limittempertur: -5 grader.

Pakkestørrelse: 15 liter.

Vægt: 1416 gram.

© 2015 Outdoorxperten.dk. All Rights Reserved.