Haglöfs Musca -26 Sovepose

1.124,25 kr. DU SPARER 25% 1.499,00 kr.
På lager
Kun %1 tilbage
SKU
416180FW23-Midnight_Blue/Mint

Haglöfs Musca -26 er en varm, alsidig sovepose udstyret med alle de egenskaber, du har brug for til en god nattesøvn ude i naturen på de kolde dage. Den er fremstillet til at være ekstra varm rundt om bryst og fødder og mere tætsiddende omkring skuldre for at give et mere skræddersyet fit til kvinder og mindre overkroppe. Soveposen er fyldt med Haglöfs egen avancerede, højt ydende, syntetiske Tri-Fusion isolering, som tilbyder fremragende isoleringsevne ved en lav vægt.

Soveposen er designet i en klassik mumieform, som både giver øget isolering omkring bryst og fødder, mens der samtidig opnåes en forbedret komfort. Dertil er den lavet ekstra tætsiddende omkring skulderen, hvilket gør soveposen perfekt til kvinder og mindre personer. Den er syet i en forskudt konstruktion med ekstra isolering og med ergonomisk formet fodendekonstruktion. 

Derudover byder Haglöfs Musca -26 på ergonomisk formet hætte med elastik, tætsiddende fit, 3/4 lang lynlås med anatomisk formet runding med nem adgang, lynlås i venstre side, beskyttelsesflap på lynlåsens inderside, 2-vejs YKK-lynlås og to ophængsløkker. Den leveres med fire-vejs kompressionspose.

Materialer: 50D Polyester Ripstop For: 75D Polyester Fyld: Tri-Fusion®.

Komforttemperatur: -17 grader.

Ekstremtemperatur: -50 grader.

Limittempertur: -26 grader.

Pakkestørrelse: 28 liter.

Vægt: 2600 gram.

© 2015 Outdoorxperten.dk. All Rights Reserved.