Haglöfs Moonlite +7 Sovepose - 190cm

500,00 kr. DU SPARER 44% 899,00 kr.
På lager
Kun %1 tilbage
SKU
416240SS22Tangerine/GravelGrey

Klassisk Moonlite +7 sovepose fra svenske Haglöfs i opdateret version 2020 med skrå quiltning og PFC-fri DWR overfladebehandling. Den er designet til at være rar og rummelig til en god nattesøvn, hvis du overnatter i en hytte, og kan derfor også bruges til friluftsaktiviteter i sommervejr. Soveposen har en let og varm Air-Fill® fyldning, som gør den perfekt til både inden- og udendørsbrug. Den syntetiske fyldning er lavet af små fibre der er pustet op, så de danner små rør, som både holder på varmen og sikrer god åndbarhed. Indersiden er lavet af 75D polyester med en blød overflade, der hjælper med at transportere sved og fugt væk fra kroppen. Overfladen er fremstillet i det mere slidstærke 50D polyester, som er forstærket med rip-stop. Soveposen har 2-vejs lynlås op af den ene side, som både gør posen nem at komme ind i, men også gør det muligt at lyne den sammen med andre Haglöfs soveposer. 

  • Isolering: Air-fill®
  • Materiale: 50D Polyester
  • Foring: 75D Polyester
  • Komforttemperatur dame: +11 °C
  • Komforttemperatur herre: +7 °C
  • Ekstremtemperatur: -7 °C
  • Længde: 190 cm
  • Mål (sammenpakket): ø23 x 40 cm.

  • Vægt ca. 970 g.

DWR 

DWR behandlingerne er med til at beskytte overfladen på produkterne, og skaber en vandafvisende hinde, som får vand til at perle af uden at trænge ind i stoffet. Udelivet stiller ofte store krav til vores beklædning og udstyr, men vores beskyttelse må ikke blive på bekostningen af naturen. Haglöfs har derfor allerede udfaset al brug af PFOA (C8-teknologo) i deres DWR overfladebehandlinger, fordi PFOA har vist sig hormonforstyrrende og skadeligt for miljøet. På nogle få produkter, som eksempelvis Shell-lag og rygsække anvendes en mindre skadelige C6 teknologi, for at sikre levetiden og vandtætheden af produktet. Haglöfs ambition er at al brug af PFOA  imprægnering er udfaset i senest 2020. 

Vaskeanvisning:

Maskinvaskes ved 40 grader. Luk altid lynlåsene inden maskinvask. Brug et sæbebaseret vaskemiddel eller en lille smule flydende vaskemiddel. Brug ikke skyllemidler. Vi anbefaler tørretumbling sammen med tennisbolde, på lav varme eller ophængt eller strakt ud i en til to dage. Produktet kan også kemisk renses. Diverse: Brug soveposelagen og et soveposebetræk for at beskytte produktet for snavs. Prop soveposen ind i kompressionsposen i stedet for at rulle den. For at holde isoleringskvaliteten i din kunststofsovepose i bedst mulig stand, er det bedre at lufte produktet i stedet for at vaske det for ofte, fordi den silikone, de syntetiske fibre er behandlet med, forsvinder gradvist ved vask. Ved langtidsopbevaring bør du anbringe soveposen i en stor opbevaringspose. Brug ikke kompressionsposen.

 

© 2015 Outdoorxperten.dk. All Rights Reserved.