JULEGAVER BYTTES INDTIL 7. JANUAR 2020                  KUNDESERVICE TLF. 97 31 27 10 HVERDAGE 10-17.30 + WEEKEND 10-15                  FRAGT KUN KR. 15,-                             

Haglöfs Moonlite +7 Sovepose

Varenummer:414090FW19-Hurricane Blue/Aero Blue
Haglöfs Moonlite +7 Sovepose
Varenummer:414090FW19-Hurricane Blue/Aero Blue

 

Pris: 699,00 kr - DU SPARER 32%

Specialpris 475,00 kr

* Påkrævede felter

Pris: 699,00 kr - DU SPARER 32%

Specialpris 475,00 kr

  • FRAGT KUN KR. 15,- 
  • KØB JULEGAVERNE NU OG BYT INDTIL D. 7. JANUAR 2020
Beskrivelse

Detaljer

 Klassik Moonlite +7 sovepose fra svenske Haglöfs med let og varmt Air-Fill® fyldning, som gør posen perfekt til både inden- og udendørsbrug. Den syntetiske fyldning er lavet af små fibre der er pustet op, så de danne små rør, som både holder på varmen og sikre god åndbarhed. Indersiden er lavet af 75D polyester med en blød overfalder, der hjælper med at transportere sved og fugt væk fra kroppen. Overfladen er laver i det mere slidstærke 50D polyester, som derudover er forstærket med rip-stop, for at forstærke stoffet. Soveposen har en fuld 2-vejs lynlås op af den ene side, som både gør posen nem at komme ind i, men og så gør det muligt at lyne den sammen med andre Haglöfs soveposer.  

Moonlite +7 har en komfort temperatur på 11 grader, hvilket er den temperatur, hvor det vurderes at en kvinde kan få en behagelig nats søvn. Lower Limit temperaturen er på 7 grad, og er der hvor det vurderes at en mand kan få en komfortabel nats søvn. Extreme temperaturen ligge på -7, og der ved den laveste temperatur, som en kvinde kan sove i soveposen i 6 timer. Soveposen leveres med en kompressionspose. 

DWR 

DWR behandlingerne er med til at beskytte overfladen på produkterne, og skaber en vandafvisende hinde, som får vand til at perle af unde af trænge ind i stoffet. Udelivet stiller ofte store krav til vores beklædning og udstyr, men vores beskyttelse må ikke blive på bekostningen af naturen. Haglöfs har derfor allerede udfaset alt brug af PFOA (C8-teknologo) i deres DWR overfladebehandlinger, fordi PFOA har vist sig hormonforstyrrende og skadeligt for miljøet. På nogle få produkter, som eksempelvis Shell-lag og rygsække anvendes en mindre skadelige C6 teknologi, for at sikre levetiden og vandtætheden af produktet. Haglöfs ambition er at alt brug af PFOA  imprægnering er udfaset i senest 2020. 

 

Yderligere information

Specifications

Materialer:

50D Polyester.

75D Polyester.

Fyld: Air-fill®

 

Funktioner: 

Fuld 2-vejs lynlås.

Hagebeskyttelse.

Hættekonstruktion: Flad.

Dyne konstruktion.

Inkl. Kompressionspose.

Længde: 190 cm.

Mål (sammenpakket): ø23 x 40 cm.

Vægt ca. 990 g.

 

Temperatur:

T Comfort (♀): +11.

T Limit (♂): +7.

T Extreme: -7.

Vi bruger cookies

Cookies er nødvendige for at få hjemmesiden til at fungere, men de giver også info om hvordan du bruger vores hjemmeside, så vi kan forbedre den både for dig og for andre.

Acceptér