COVID-19: OUTDOORXPERTEN.dk kører som normalt og pakker sendes med dag til dag levering.

×

HURTIG LEVERING OG BILLIG FRAGT FRA KR. 22,-    KUNDESERVICE MANDAG - FREDAG 10-18 - LØRDAG/SØNDAG 10-16                                

Haglöfs Moonlite -1 Sovepose

Varenummer:414060FW19-Aero Blue/Hurricane Blue
Haglöfs Moonlite -1 Sovepose
Varenummer:414060FW19-Aero Blue/Hurricane Blue

 

Pris: 799,00 kr - DU SPARER 28%

Specialpris 575,00 kr

* Påkrævede felter

Pris: 799,00 kr - DU SPARER 28%

Specialpris 575,00 kr

  • FRAGT FRA KUN KR. 22,- 
Beskrivelse

Detaljer

Haglöfs Moonlite -1 sovepose med isolerende Air-Fill® hulfiber materiale, som er oppustet syntetiske fiber med små huller der isolere og holder på varmen. Soveposen har et svedtransporterenden inderfor i blødt polyester materiale, og en ydre side i mere slidstærkt 50D polyester med rip-stop. Op af hele siden har der monteret en kraftig 2-vejs lynlås der både gør soveposen nem at komme i og muligheder for at lyne den samme med andre Haglöfs soveposer.

Moonlite -1 har en komfort temperatur på 4 grader, hvilket er den temperatur, hvor det vurderes at en kvinde kan få en behagelig nats søvn. Lower Limit temperaturen er på -1 grad, og er der hvor det vurderes at en mand kan få en komfortabel nats søvn. Extreme temperaturen ligge på -17, og der ved den laveste temperatur, som en kvinde kan sove i soveposen i 6 timer. Soveposen leveres med en kompressionspose. 

 DWR

DWR behandlingerne er med til at beskytte overfladen på produkterne, og skaber en vandafvisende hinde, som får vand til at perle af unde af trænge ind i stoffet. Udelivet stiller ofte store krav til vores beklædning og udstyr, men vores beskyttelse må ikke blive på bekostningen af naturen. Haglöfs har derfor allerede udfaset alt brug af PFOA (C8-teknologo) i deres DWR overfladebehandlinger, fordi PFOA har vist sig hormonforstyrrende og skadeligt for miljøet. På nogle få produkter, som eksempelvis Shell-lag og rygsække anvendes en mindre skadelige C6 teknologi, for at sikre levetiden og vandtætheden af produktet. Haglöfs ambition er at alt brug af PFOA  imprægnering er udfaset i senest 2020.

Yderligere information

Specifications

Materialer:

50D Polyester.

75D Polyester.

Fyld: Airfill®

 

Funktioner: 

Fuld 2-vejs lynlås.

Hagebeskyttelse.

Hættekonstruktion: Flad.

Dyne konstruktion.

Inkl. Kompressionspose.

Mål (sammenpakket): ø23 x 40 cm.

Vægt ca. 1600 g.

 

Temperatur: 

T Comfort (♀): +4.

T Limit (♂): -1.

T Extreme: -17.