JULEGAVER BYTTES INDTIL 7. JANUAR 2020                  KUNDESERVICE TLF. 97 31 27 10 HVERDAGE 10-17.30 + WEEKEND 10-15                  FRAGT KUN KR. 15,-                             

Haglöfs Mistral Jacket Men

Varenummer:602832SS17-Baluga
Haglöfs Mistral Jacket Men
Varenummer:602832SS17-Baluga

 

Pris: 1.599,00 kr - DU SPARER 69%

Specialpris 500,00 kr

Størrelsesguide
IKKE PÅ LAGER
  • FRAGT KUN KR. 15,- 
  • KØB JULEGAVERNE NU OG BYT INDTIL D. 7. JANUAR 2020
Beskrivelse

Detaljer

Mistral Jacket er en let og åndbar softshell jakke fra svenske Haglöfs, som via en WINDSTOPPER® membran yder den optimale beskyttelse mod vind og vand. Jakken har mange detaljer og smarte funktioner, som gør den oplagt til både rejser, hverdagen eller ledsager på nye eventyr.  

 

Jakken er lavet i 100D shofshell materiale af 100% polyester, som både har en rigtig god evne til at beskytte mod vejeret, men også er utrolig slidstærkt. Derudover har en GORE WINDSTOPPER® membran, som er 100% vindtæt og har en markant højere åndbarhed end andre membran produkter. Membranen er dog ikke 100% vandtæt, men kan tage rigtig meget vand unde at det bryder membranen.

 

Kraven har en blød inderside for både at give ekstra varme og sikre en mere behagelig tilslutning, mens der også er lavet en beskyttelses-flap ved lynlås, for at undgå irritation f huden. Jakken har to sidelommer med lynlås og en lodret brystlomme med lynlås og indvendigt Mesh-for. På udsatte områder er syningerne forskudte, for at und irritation ved eksempelvis brug af tung rygsæk. Ærmer, hætte og talje afsluttes med elsastik for at holde jakken på plads under aktivitet.   

 

WINDSTOPPER® membran produceret af GORE, som også producere den kendte GORE-TEX membran. GORE WINDSTOPPER® membran kombinere 100% vindbeskyttelse og en øget åndbarhed i forhold til andre membran produkter. Membranen er ikke 100% vandtæt, men kan stadig tage utrolig meget vand uden at det bryder igennem materialet. WINDSTOPPER® kan kombineret med mange typer materialer alt efter hvilket produkt det anvendes i, og specifikke detaljer om membran vil altid fremgå på produktet. 

 

 

Bluesign® er en standard miljøordning, som har til formål at fjerne stoffer i tekstiler der er til skade for menneskers sundhed eller miljøet. Bluesign® har fokus på hele supply chain og holder derfor øje med indeholder i alt fra garn, farvestoffer, tilsætningsstoffer til færdigvare og imprægnering. Et materiale eller produkt der er blevet Bluesign® godkendt kan derfor stiller garanti for at opfylde følgende krav:

 

  • 1. Produktet er fri for skadelige kemikalier i overensstemmelse med den meste stænge kemikalier-liste der nogensinde er lavet.
  • 2. De vand, jord og luft miljøbelastende affaldsstoffer fra produktionen er blevet minimeret.
  • 3. Forbruget af ressourcer, som vand og elektricitet er blevet overvåget og nedbragt så meget så muligt.
  • 4. Produktionen er foregået under godkendte arbejdsforhold med øget fokus på godt arbejdsmiljø og sikkerhed.

 

Haglöfs mål med medlemskabet af Bluesign®, er gradvist og kontinuerligt at øge brugen af Bluesign® godkendte stoffer i produkterne. Et Haglöfs produkt med Bluesign® logo er på nuværende tidspunkt fremstillet af 90% Bluesign® godkendt materiale og mindst 30% Bluesign® godkendt tilbehør.   

 

 

Alle Haglöfs produkter er produceret med fokus på bæredygtighed overfor miljøet, men på hele 80% af produkterne er det nu lykkedes at gøre dem endnu mere miljøvenlige. Udover at beskytte miljøet har det også til formål at gøre et let for forbrugeren at finde produkter der stiller garanti for et miljøvenlig produktion. Tak Care loget markerer at 80% af Haglöfs produkter enten er Bluesign®, produceret af genbrugsmaterialer eller økologisk bomuld. 

Yderligere information

Specifications

Materialer:

 

Membran: 3-lags GORE WINDSTOPPER®.

Polyester: 100%.

Dry Touch 100D knit face.

222 g/m2.

Bluesign® godkendt.

Haglöfs Take Care godkendt.

Vægt: 450 gram.     

Vi bruger cookies

Cookies er nødvendige for at få hjemmesiden til at fungere, men de giver også info om hvordan du bruger vores hjemmeside, så vi kan forbedre den både for dig og for andre.

Acceptér