JULEGAVER BYTTES INDTIL 7. JANUAR 2020                  KUNDESERVICE TLF. 97 31 27 10 HVERDAGE 10-17.30 + WEEKEND 10-15                  FRAGT KUN KR. 15,-                             

Haglöfs Lite Shorts Men

Varenummer:602461SS17-Sage Green
Haglöfs Lite Shorts Men
Varenummer:602461SS17-Sage Green

 

Pris: 649,00 kr - DU SPARER 38%

Specialpris 400,00 kr

Størrelsesguide

* Påkrævede felter

Pris: 649,00 kr - DU SPARER 38%

Specialpris 400,00 kr

  • FRAGT KUN KR. 15,- 
  • KØB JULEGAVERNE NU OG BYT INDTIL D. 7. JANUAR 2020
Beskrivelse

Detaljer

Lette og åndbare sommershort fra svenske Haglöfs med god bevægelig pasform og mange praktiske lommer. Haglöfs Lite Shorts Men er produceret i ClimaticTM Stretch polyester materiale, som gør opleverser, fritid og rejser i varmen mere behageligt. Derudover er overfladen behandlet med fluorocarbon fri imprægnering, som får stoffet til af afvise vand og tørre betydelig hurtigere. Derudover har behandlingen også en evne til at modvirke lugte og øge åndbarheden.

 

Taljen har en indlagt elastik for at øge bevægeligheden og komforten, mens der på taljens inderside er en lille lomme til små genstande, som nøgler, pung eller kreditkort. Derudover er der to åbne frontlommer, en lynlåslomme på låret og en åben lomme bag på. Shortsne har en skridt længde på 30,5 cm i størrelse L, og UV beskyttelse på 30+.   


 

Bluesign® er en standard miljøordning, som har til formål at fjerne stoffer i tekstiler der er til skade for menneskers sundhed eller miljøet. Bluesign® har fokus på hele supply chain og holder derfor øje med indeholder i alt fra garn, farvestoffer, tilsætningsstoffer til færdigvare og imprægnering. Et materiale eller produkt der er blevet Bluesign® godkendt kan derfor stiller garanti for at opfylde følgende krav:

 

  • 1. Produktet er fri for skadelige kemikalier i overensstemmelse med den meste stænge kemikalier-liste der nogensinde er lavet.
  • 2. De vand, jord og luft miljøbelastende affaldsstoffer fra produktionen er blevet minimeret.
  • 3. Forbruget af ressourcer, som vand og elektricitet er blevet overvåget og nedbragt så meget så muligt.
  • 4. Produktionen er foregået under godkendte arbejdsforhold med øget fokus på godt arbejdsmiljø og sikkerhed.

 

Haglöfs mål med medlemskabet af Bluesign®, er gradvist og kontinuerligt at øge brugen af Bluesign® godkendte stoffer i produkterne. Et Haglöfs produkt med Bluesign® logo er på nuværende tidspunkt fremstillet af 90% Bluesign® godkendt materiale og mindst 30% Bluesign® godkendt tilbehør.   

 

 

Alle Haglöfs produkter er produceret med fokus på bæredygtighed overfor miljøet, men på hele 80% af produkterne er det nu lykkedes at gøre dem endnu mere miljøvenlige. Udover at beskytte miljøet har det også til formål at gøre et let for forbrugeren at finde produkter der stiller garanti for et miljøvenlig produktion. Tak Care loget markerer at 80% af Haglöfs produkter enten er Bluesign®, produceret af genbrugsmaterialer eller økologisk bomuld. 

Yderligere information

Specifications

Materialer:

 

ClimaticTM Stretch polyamid: 97%.

Elastan: 7%.

100 g/m2.

bluesign® godkendt.

Haglöfs Take Care godkendt.

Vægt: 200 gram (Str. L)

Vi bruger cookies

Cookies er nødvendige for at få hjemmesiden til at fungere, men de giver også info om hvordan du bruger vores hjemmeside, så vi kan forbedre den både for dig og for andre.

Acceptér