Haglöfs Lite Flex Bukser - Dame

Udsolgt
Kun %1 tilbage
SKU
604569SS21-Magnetite

Haglöfs Lite Flex bukser til damer er perfekte til når det bliver varmt om sommeren, og man har du brug for et særdeles let outfits. Lite Hybrid bukserne fra svenske Haglöfs holder kroppen kølig og i bevægelse på eventyr i selv det varmeste klima. De er designet med et rent minimalistisk, æstetisk look og udstyret med tre lommer. En kombination af strækbart materiale og en tættere pasform gør bukserne perfekte til en aktiv friluftsenthusiast, som har brug for et holdbart, dog let stykke beklædning.

Lite Flex er fremstillet i en kombination af slidstærkt Climatic og strækbart FlexAble materialer, som tilsammen skaber et materiale der både er slidstærkt, komfortabelt, let og som har en helt unik bevægelse. Dertil er materialet DWR-overfaldebehandlet uden fluorocarbon, som gør at skidt og vand har svært ved at trænge ind.

Derudover byder Haglöfs Lite Flex bukserne på to håndlommer med lynlås, en lårlomme med lynlås til mobil, faconsyede knæ, underben med velcrojustering, lynlås med knaplukning og laminerede bæltestropper.

Materialer: Climatic™, 93 % Polyamid, 7 % Elastan, 205 g/m², godkendt bluesign®.

Materialer: FlexAble™, 85 % Polyamid, 15% Elastan, 4-vejs strækbart enkeltvævet 146 g/m², godkendt bluesign®.

Vægt: 215 gram (Str. M).

© 2015 Outdoorxperten.dk. All Rights Reserved.