COVID-19: OUTDOORXPERTEN.dk kører som normalt og pakker sendes med dag til dag levering.

×

HURTIG LEVERING OG BILLIG FRAGT FRA KR. 22,-    KUNDESERVICE MANDAG - FREDAG 10-18 - LØRDAG/SØNDAG 10-16                                

Haglöfs L.I.M Proof Skalbukser - Dame

Varenummer:604426FW19-True Black
Haglöfs L.I.M Proof Skalbukser - Dame
Varenummer:604426FW19-True Black

 

Pris: 849,00 kr - DU SPARER 41%

Specialpris 500,00 kr

Størrelsesguide

* Påkrævede felter

Pris: 849,00 kr - DU SPARER 41%

Specialpris 500,00 kr

  • FRAGT FRA KUN KR. 22,- 
Beskrivelse

Detaljer

Haglöfs L.I.M Proof skalbukser til kvinder med vindtæt, vandtæt og åndbar Haglöfs PROOFTM membran, der holder kroppen tør og varm på nye opdagelser. Bukserne er produceret i let og slidstærkt materiale, der samtidig nemt kan pakkes sammen i ryksækken, så de intet fylder.

Haglöfs L.I.M Pant Women er produceret i en kombination af 53% polyamide og 47% polyurethane, som til sammen skaber den 2,5 lags Haglöfs PROOFTM stof, som både er vindtæt, vandtæt og åndbar. Haglöfs PROFFTM membranen har et vandsøjletryk på hele >10.000 mm. og en åndbarhed på >20.000 g/m2/24h, hvilket gør L.I.M PROOF Pant Women perfekt til fysiske aktiviteter. Alle overflader er derudover fluorocarbon fri DWR behandlet, så materialets overflade får en øget evne til at afvise snavs og vand.  

Bukserne har en bred elastik kant rundt i taljen, der gør bukserne nemme at holde oppe og trække uden over andre bukser. For at opnå en bedre bevægelsesfrihed og pasform er bukserne lavet med formsyet knæ, og har elastik snøresystem ved begge ben afslutninger. På bagsiden er der en løkke til ophængning og bukserne vejer kun 180 gram i størrelse large.     

Bluesign®  

Bluesign® er en standard miljøordning, som har til formål at fjerne stoffer i tekstiler der er til skade for menneskers sundhed eller miljøet. Bluesign® har fokus på hele supply chain og holder derfor øje med indeholder i alt fra garn, farvestoffer, tilsætningsstoffer til færdigvare og imprægnering. Et materiale eller produkt der er blevet Bluesign® godkendt kan derfor stiller garanti for at opfylde følgende krav:

 

  • 1. Produktet er fri for skadelige kemikalier i overensstemmelse med den meste stænge kemikalier-liste der nogensinde er lavet.
  • 2. De vand, jord og luft miljøbelastende affaldsstoffer fra produktionen er blevet minimeret.
  • 3. Forbruget af ressourcer, som vand og elektricitet er blevet overvåget og nedbragt så meget så muligt.
  • 4. Produktionen er foregået under godkendte arbejdsforhold med øget fokus på godt arbejdsmiljø og sikkerhed.

 

Haglöfs mål med medlemskabet af Bluesign®, er gradvist og kontinuerligt at øge brugen af Bluesign® godkendte stoffer i produkterne. Et Haglöfs produkt med Bluesign® logo er på nuværende tidspunkt fremstillet af 90% Bluesign® godkendt materiale og mindst 30% Bluesign® godkendt tilbehør. 

DWR behandlinger bruges på mange outdoor produkter til at danne en vandafvisende overflade på produktet, men problemet er at behandling indeholder kemikalier, der er skadelige for mennesker og miljøet. Haglöfs anvender derfor en silikone og voks baseret DWR behandling, som er langt mere skånsom. Ulempen ved denne DWR behandling er en lidt kortere levetid, og det kan være nødvendigt at genimprægnere produktet lidt før. 

TakeCare 

Alle Haglöfs produkter er produceret med fokus på bæredygtighed overfor miljøet, men på hele 80% af produkterne er det nu lykkedes at gøre dem endnu mere miljøvenlige. Udover at beskytte miljøet har det også til formål at gøre et let for forbrugeren at finde produkter der stiller garanti for et miljøvenlig produktion. Tak Care loget markerer at 80% af Haglöfs produkter enten er Bluesign®, produceret af genbrugsmaterialer eller økologisk bomuld. 

Yderligere information

Specifications

Materialer: 

Polyamide: 100%.

Vandsøjletryk: >10.000 mm.

Åndbarhed: >20.000 g/m2/24h.

Membran: PROOFTM 2,5-lag.

Bluesign® godkendt.

Haglöfs Take Care godkendt.

Fluorocarbon fri DWR.

Vægt: 160 gram.  (Str. M)